Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 839: Sana Olan Borcumu Asla Unutmayacağım

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    135
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bırak allasen. Aynı tehtidi kim yiyip dursa onu da gömerdim. Böyle saçma iş mi olur? Dünkü çocuk mu bunlar. Ohh ne ala memleket. Senin tanıdığını öğrendim dediklerimi yapacaksın. Beni kk yap hatta. Çok kıyak iş valla. Shanksın falan da tanıdıkları kaçırıp köle gibi çalıştırsınlar. Çok mantıklı bence :/
O Shanks sıkar biraz o. :/
Ama burda ki Luffy yani burda bir zayıflık söz konusu ise kaptandan kaynaklanıyor. Ha burda Sanji de hata var bir yerde yonko yolundayız sen ben gidiyorum deyip gidemezsin. Burda kaptanın var. Tayfayı öyle her zor durumda terk edeceksek çok işimiz var. Ha biz daha toyuz bu yeni dünya için. Hasır şapka korsanlarının isminin korkutucu olamaması asıl sorun burda.
Şu olsa ona da eyvallahım tek başına haledip gelebilse o da olmayacak gibi. Luffyi de tanıyor. Ha şu sakın yanlış anlaşılmasın Zoronun Sanji hakkında dedikleri yanlıştı sonra düzeltti reis kendini ama Sanjinin yaptığıda yanlıştır. Çok önemsiyorsan bir yeri ayrılmayacan. Sen yeri gelince kaptanın için canını verecek duruma düşmüşsün ama şimdi ondan izinsiz tek başına karar aldın.

Luffy kardeşi Ace için 3 amirale kafa atmış birisi. Ki o sırada Ace idam yerindeydi. Sanji biraz daha aklıyla hareket eden bir karakter Luffy ise duygusal. Hangisinin doğru yapıyor olduğu tartışılır.
@Monkey D. Dragon 'a katılıyorum.

Luffy'yi oraya gömebilecek kadar güçlüler. Kaldı ki Sanji'den bahsediyoruz. Saçma düşünüyorsun. Bir de Shanks demişsin. Shanks'ı kim tehdit edebilir?
Bırak allasen alayı çöp şu sıfatlara bak. En güçlüsü 1 Sanji etmez bence. Tiç eder? Etmek kolay baksana. Her 3 kişiden 1 i Sanjiyi tehtid ediyor.

O Shanks sıkar biraz o. :/
Ama burda ki Luffy yani burda bir zayıflık söz konusu ise kaptandan kaynaklanıyor. Ha burda Sanji de hata var bir yerde yonko yolundayız sen ben gidiyorum deyip gidemezsin. Burda kaptanın var. Tayfayı öyle her zor durumda terk edeceksek çok işimiz var. Ha biz daha toyuz bu yeni dünya için. Hasır şapka korsanlarının isminin korkutucu olamaması asıl sorun burda.
Şu olsa ona da eyvallahım tek başına haledip gelebilse o da olmayacak gibi. Luffyi de tanıyor. Ha şu sakın yanlış anlaşılmasın Zoronun Sanji hakkında dedikleri yanlıştı sonra düzeltti reis kendini ama Sanjinin yaptığıda yanlıştır. Çok önemsiyorsan bir yeri ayrılmayacan. Sen yeri gelince kaptanın için canını verecek duruma düşmüşsün ama şimdi ondan izinsiz tek başına karar aldın.
Sende Sanjisin 2 çapulcuya eyw demiyeceksin. (burda vinsmokelardan ve begeden bahsediyorum) Sen benim kaptanım KK olcak diyon ama adama güvenmiyon. Tehtidleri yiyorsun. Rezillik başka bişi değil.

Bölüm çıkmış farkında değilim yahu. :/

Güel bölümdü güzel. Yavaş yavaş Vegapunk'a ilerliyoruz gibi.

Sanji ağlattı. :(

Bırak allasen alayı çöp şu sıfatlara bak. En güçlüsü 1 Sanji etmez bence. Tiç eder? Etmek kolay baksana. Her 3 kişiden 1 i Sanjiyi tehtid ediyor.

Sende Sanjisin 2 çapulcuya eyw demiyeceksin. (burda vinsmokelardan ve begeden bahsediyorum) Sen benim kaptanım KK olcak diyon ama adama güvenmiyon. Tehtidleri yiyorsun. Rezillik başka bişi değil.
sende olayı dramatikleştirme şimdi.
Evet buraya tek başına gelmesini hele ki böyle bir dönemeçte bende yanlış buluyorum. Ama orda ne yapacak hadi alayınıza mı desin? Ee dedi diyelim sonra? Anlamı yok anlıyor musun ?
Ha yanında Luffy olur veya Zeff işi olaya dahil değildir o zaman susarsa konuşuruz ama şuan en doğru anı bekliyor. Yapılması gerekende o.

sende olayı dramatikleştirme şimdi.
Evet buraya tek başına gelmesini hele ki böyle bir dönemeçte bende yanlış buluyorum. Ama orda ne yapacak hadi alayınıza mı desin? Ee dedi diyelim sonra? Anlamı yok anlıyor musun ?
Ha yanında Luffy olur veya Zeff işi olaya dahil değildir o zaman susarsa konuşuruz ama şuan en doğru anı bekliyor. Yapılması gerekende o.
Adam Begeden tehtidi yediğinden beri ardı arkası kesilmedi. Yemeseymiş banane :/ Adamda ezilmek alışkanlık yaptı heralde. Sanji yılıymış peh... 4 aydan az kaldı.

Sanjinin yaptığıda yanlıştır. Çok önemsiyorsan bir yeri ayrılmayacan. Sen yeri gelince kaptanın için canını verecek duruma düşmüşsün ama şimdi ondan izinsiz tek başına karar aldın.
Ama gitmeyi reddetseydi Bege kalenin içinde Namileri öldürecekti. O zaman Luffy'nin yüzüne nasıl bakacaktı bu adam? Farklı açılardan yorumlayabilmek lazım.

Dressrosa tayfası Zou'ya ilk ayak bastığında Usopp bizimkilerin başına bir şey mi geldi öldürüldüler mi acaba diye ağlarken Zoro noktayı koyuyor:
"Saçmalama, Kıvırcık Kaş onlarla. Öyle bir şey olmasına izin vermez."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık