İmkansız. Zeff'in sergileyebileceği bir gücü yok artık.Zeff Vs Judge
Sanji Vs brothers .. Tadından yenmez aslında ama olmayacaklar şeyler.
Gerçekten Zeff ustanın harika bir güç gösterisi yapmasını istiyorum. Gönülden arzuluyorum.
Diğerleri deney sadece gerçek olan sanji onun için prens lakabı takıldı bence.Sanjinin power up aslında bedeninde gizliymiş. Deney ürünü ise uyandırabildiği sadece o bacak teknikleri olabilir.
Yani eğitime ihtiyaç duymadan power up çıkabilir aniden.
Zoro şimdi laf yapacak. Deney ürünü biri nasıl oluyorda benim gibi biri ile konuşabiliyor diyecek ahahah
Reiju'yu yine diğerleriyle aynı kefeye koymamış Oda. Sanji'nin Cosette'yi koruyuşunu görünce "Such a gentleman" diyor ve reyiz hepsine laf soktuğunda diğerleri somurturken Reiju gülümsüyor. Bir tek onunla arası iyi olabilir gibi.Bu kadar reyizlik fazla... :/ Sanji ile ailesinin arası nasıl düzelecek ki? Şu olanlardan sonra düzelme ihtimali yok oldu bana kalırsa. Keşke hepsine bir temiz dayak atsa da, rahatlasak.
Kapak da güzelmiş.
Edit: Bastım çok iyi'ye. Adamsın Sanji. :/
Edit2: Son sahne epey gizemli duruyor, gelecek bölüme öğrenir mıyız, Sanji üzerinden mi devam eder yoksa Luffy tarafına mı geçer acaba?
Aynen öyle Reiju ne zaman gösterilse diğerlerinden farklı gösterildi.Reiju'yu yine diğerleriyle aynı kefeye koymamış Oda. Sanji'nin Cosette'yi koruyuşunu görünce "Such a gentleman" diyor ve reyiz hepsine laf soktuğunda diğerleri somurturken Reiju gülümsüyor. Bir tek onunla arası iyi olabilir gibi.