Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 839: Sana Olan Borcumu Asla Unutmayacağım

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    135
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji ve kardeşlerinin birer deney ürünü olduğunu ve bu yüzden İchiji , Niji , Sanji , Yonji gibi isimlerin verildiğini teori halinde paylaşmıştım. Belki de tutabilir belli mi olur. :a:
Olabilir. Zaten diğerlerinde de sayı şeklinde sıralama var ama bence bunlar yani 5 kardeş gerçek insan. Diğerleri aynı şekilde deney ürünü olabilir bir nevi pacifista gibi, büyük ihtimal ile Sanji'ye uygulamadılar bunu. Ama Yonji'nin kafayı pres ile düzeltiyorlardı.

Aizen

Sanjinin çok eleştirilen " Ateş meyvesini kendisi yemiş " vurguları yapılan o bacaklar deney ürünü çıkarsa sevinirim.
En azından mantıksal bir yaklaşım olur. Açıkçası bende pek hoşlanmıyorum ateş yağdırmasını.

Bölümü beğendim. Sanji ve diğerleri arasındaki fark çok güzel bir biçimde gösterilmiş. Artık kimse Vinsmoke ailesinin bizden olacağını iddia etmez sanırım. Ayrıca kurgu daha da dallanıp budaklanacak gibi. Bu arc cidden efsane olacağa benziyor.

Dövüş yoksa bölüm kötüdür anlayışındakilere Fairy Tail serisini öneririm. Bol bol dövüşüyorlar orada :oleyo2:

Sanji ve kardeşlerinin birer deney ürünü olduğunu ve bu yüzden İchiji , Niji , Sanji , Yonji gibi isimlerin verildiğini teori halinde paylaşmıştım. Belki de tutabilir belli mi olur. :a:
Deneylerinin en ince ayrıntılarına kadar gerçekleşip gerçekleşmediğini anlayabilmek için de hepsine çeşit çeşit kaş şekli vermişler. Mis. :(

Bizimkiler şuan için net Bege'ye çalışıyorlar.
Bu arc'da Vinsmoke ve Bege ittifakı görebiliriz. Böyle bir şey varsa plan tıkır tıkır işliyor.
Bizimkiler zayıflatıyorlar. Bege de aradan adam götürüyor.[Pekoms]
Luffy 3. adamını alırsa BM'nin, Yavaş yavaş düğüne çekiliyoruz galiba.
Eğer Bege içeriden 3-5 adamda çektiyse kendi tarafına Vinsmoke ile beraber dalarlarsa bizimkiler buna engel olabilir. BM ne kadar kötü görünse de bence kötü, onun fikrini bile değiştirebilir Luffy böyle bir hareket yaparsa. BM'nin bile saygısını kazanabilir.
BM'yi kurtarırlar,iyileştirirler vs ama bir taraftanda Luffy'nin sözü aklıma geliyor. ''Tüm Yonkouları indireceğiz''gibi bir şey demişti. Orası işte kafa karıştırıcı. Eğer BM emekliye ayrılmazsa böyle bir şey olmaz gibi veya hayalini Luffy'e devrederse anca böyle bir şey olabilir. ''Tüm ırkların aynı yerde yaşadığı bir ülke kurmak.'' gibi bir şey olur. Zaten bu seri sonunda olabilecek doğal şeylerden biri.

Çarşı çok karışık en kestirilemeyen arc. Bizim tayfa yarim. BM'yi indiremez. Vinsmokelara guci yeter gibi. Ama BM hiçbişey yapmadan durur mu? BM ile olaylarda derin inmesi yönünde bir çok yerden bagladi. Ama vivre kartindan önemini gösterdi. Sanjinon ailesi tam karaktersizlerden oluşuyor. Hem Vinsmoke hem BM organizasyonu ile uğraşacak güç yok adada muttefikte yok. Balikadamlar o kadar saglam müttefik degiller. Arcin gidisatina göre eger iki olusumda düşecekse mutlaka bize güçlü bir müttefik gerek. Bakalim cok heyecanlı olaylar var. Ayrıca bence keşke tüm tayfa gelseydi. Niye böyle bölmeye başladı ki. :(

BM'nin bir kendisi bir de 2 komutanı var.

Pedro, Brook, Nami , CARROT, Pekoms, CC, Chopper var. Bunlar alır zaten birilerini.

Jinbei, Sağlam davetliler, Bege, Vinsmoke'lar, Luffy
(Belki Kid , Bonney, Oruç falan da gelir)

Vs

BM ve 2 tatlı komutanı

BM şuan bile zor durumda. Vinsmoke'lar onun yanında yer alabilir denge sağlansın diye.

Zeff Vs Judge
Sanji Vs brothers .. Tadından yenmez aslında ama olmayacaklar şeyler.
Gerçekten Zeff ustanın harika bir güç gösterisi yapmasını istiyorum. Gönülden arzuluyorum.
Bende öyle olmasını çok isterim ama öyle bir şeyin olmasına ihtimal vermiyorum. Zeffi anca seri sonu görürüz sanırım:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık