Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 839: Sana Olan Borcumu Asla Unutmayacağım

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    135
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangaka Germadan tiksinelim diye elinden geleni yapıyor. Ve çok başarılı.

Reiju bizim tarafta. Bu net. Şimdiden en sevdiği kardeşi Sanji'dir herhalde.

Dof fanlarından ses çıkmadı. Brokoliye silah tedariki yapıyormuş. Neden değinmediler buna acaba? :S

Manga ara arclar harici olduğu gibi bir sürü koldan ilerliyor. Brook-Pedro, Jinbe, Big Mom, Sanji-Germa ve Luffy vs Cracker.

Şu an merak ettiğim şeyler vsnin sonucu ve Germa-Big Mom buluşması.

Luffy yemiştir diyorum vsye. Kahvaltıda ise olacağını düşündüğüm bazı şeyler var.

1-Sanji Luffy'yi öğrenecek. Ve şaşıracak. O salak yine yaptı yapacağını diyecek. Şaşırması olması muhtemel bir şey. Luffy'yi tanımıyor mu demeyin. Ace'de şaşırmıştı.

2- Sanji muhtemelen Big Mom'ın yemek yeme tarzından iğrenecek. :D Kadın edebiyle yemiyor ki. Avatarımdan belli zaten hahaha mamamama :D

3- Sanji Luffy'nin zor durumda olduğunu da öğrenecektir. Cracker'in yollandığını öğrencektir. Luffy düğüne havalı giriş yapıp basacağı için hasır şapkanın işi bitti düşüncesi hakim herkese. Bunu Sanji'ye de yansıtabilirler.

4- Sanji'nin tayfana katılmayacağım koca karı demesini o kadar isterim ki. O yürekde var reyizde. Ama Zeff tehdidi var işte. :(

Bu arada animede yine küçük Sanji'yi Chopper'ın ki mi seslendirecek acaba? Kafama bu takıldı. :D
Ben Luffy'nin kahvaltıya Hancock'u duşta bastığı gibi çatıdan içeri girerek basmasını isterim. Şöyle tam masanın üstüne kendi isteğiyle ayaklarının üstünde tam ortasından kırarak düşmesini... Ne epic bir sahne olurdu be.

Zorocu mu? Küfür etsen daha iyiydi. :(

Kaçarı yok kesin dayak yiyecek o dingil.
Yok yahu Luffy kadar olmasa da seversin sen Zoro'yu ondan dedim :( Kızdıysan at akşama kadar ban rahatlarsın :D
Seride zaten çok fazla tatlı hatun olmuyor pek, adi herif yüzünü yeniden yapılandırmış kızcağızın.

Kızı övdü üstüne yerden aldı yemeği yedi falan. Çok efsaneydi bu bölüm.

Bak bu mantığa göre kişilik kavrami suçluluk kavrami ortadan kalkiyor. Herksein suçunun sebebi biri ya da birileri etnik cevre vs. Gösterilirse onlarinki de böyle gösterilir ve dünyada suclu kimse kalmaz. Peki bu suç nerden çıkıyor, Nasil varoluyor ? Sonuçta bir paradoks oluşuyor.
Bilim adamları da işin peşinde genetik ile suç işleme dürtüsü araştırılıyor. Ayrıca William Golding'in Sineklerin Tanrısı adlı kitabı da bir fikir verebilir :D

http://genetikvebilim.blogcu.com/genetik-ve-suc-iliskisi/2761323
Suç suçtur. Suçlu da suçludur. Bunu inkar edemem. Ancak eğer genlerden dolayı suç işleme dürtüsü ortaya çıkıyorsa bu hiç adil olmazdı. Bir insana iyi biri olma şansı verilmeden doğmuş olması. O dürtüyle doğmuş olması çok korkunç. Çünkü ne kadar iyi eğitilse de ileride yaşayacağı duygusal bir patlama da suç işleme olasılığı çok yüksek olur. Neyse kusura bakmayın konu dışı oldu. Şuan Germa kendini tanrı gibi görüyor. Kutsal ejderlerden farkları yok. O yüzden gıcık oluyoruz. Ancak işler değişebilir.

Ben Luffy'nin kahvaltıya Hancock'u duşta bastığı gibi çatıdan içeri girerek basmasını isterim. Şöyle tam masanın üstüne kendi isteğiyle ayaklarının üstünde tam ortasından kırarak düşmesini... Ne epic bir sahne olurdu be.
Bence Manga tarihinin en epik girişi olacak.:D O yüzden şu an Luffy'den bir haber yok. Big Mom bile ne olduğunu bilmiyor hani. Öyle gibi gösterdi şu an.:D G4 ile bir giriş yaptığını düşünüyorum da müthiş oluyor ya.

Yalnız seride bizim tayfa ve Luffy'nin daha önce bu kadar küçümsendiğini görmedim. Big Mom'ı geçtim Germa olsun Judge ve ailesi olsun.

Bence Manga tarihinin en epik girişi olacak.:D O yüzden şu an Luffy'den bir haber yok. Big Mom bile ne olduğunu bilmiyor hani. Öyle gibi gösterdi şu an.:D G4 ile bir giriş yaptığını düşünüyorum da müthiş oluyor ya.

Yalnız seride bizim tayfa ve Luffy'nin daha önce bu kadar küçümsendiğini görmedim. Big Mom'ı geçtim Germa olsun Judge ve ailesi olsun.
G4 değilde hani 3 Amiralin karşısına çıktığı tarzda masanın tam ortasına meteor gibi düşse tek başına animede efsane müziği verse arkadan ne gaza gelirdim be.

G4 değilde hani 3 Amiralin karşısına çıktığı tarzda masanın tam ortasına meteor gibi düşse tek başına animede efsane müziği verse arkadan ne gaza gelirdim be.
Yok bence şurdaki çizimle olacak.

Kong gunu vurduğu sahnedeki çizimle girecek.:D O atağı yaptığı kolunda da Cracker olacak. Düğün pastasının üstüne atacak. Bomba olurdu ama. Tam tersi olmaz inşallah.:D

Yok bence şurdaki çizimle olacak.

Kong gunu vurduğu sahnedeki çizimle girecek.:D O atağı yaptığı kolunda da Cracker olacak. Düğün pastasının üstüne atacak. Bomba olurdu ama. Tam tersi olmaz inşallah.:D
Cracker'i direk kahvaltı masasının üstüne yapıştırsa o da efsane olurdu aslında :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık