Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838: Bropper

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceki sayfalardan gördüğüm kadarıyla beklemediğim kişiler tereddüte düşmüş. @Korsanlar ''Kralı'' ayıp la ayıp. :artiz:

Önceki bölümden

Son bölümden

Bu konuşmaları iyi okuyun, özellikle de son bölümden olanları. Okudunuz mu? Güzel. Şimdi bu sözlerden sonra Luffy'nin neden dayak yemeyeceğini anlamış olmalısınız. :cool:

Dövüşün üzerinden bir gün geçmiş olmasına rağmen Bigmom'ın olaylardan bihaber olması da cabası. Önceden de yazdığım gibi; Luffy bu Kraker'i çaya batırıp yedi. Nami de Bigmom'a istihbarat sağlayan ağaçları susturdu. Bu da şu demek oluyor: Bizimkiler gizli ve rahat bir şekilde düğün yerine gelebilecekler. Belki de aynaları kullanıp yapacaklar bu sızma işini, bilemiyorum artık. Bu sayede hem dövüş sonrası yıpranmış Luffy'nin dinlenmesi için hem de gelecek destek güçlerden kaçınmak için büyük bir fırsat yakalamış oldular.

Kısacası Luffy çok cafcaflı bir şekilde düğünü basacaktır. SS alın.

Berke

Önceki sayfalarda beklemediğim kişiler tereddüte düşmüş. @Korsanlar ''Kralı'' ayıp la ayıp. :artiz:

Önceki bölümden

Son bölümden

Bu konuşmaları iyi okuyun, özellikle de son bölümden olanları. Okudunuz mu? Güzel. Şimdi bu sözlerden sonra Luffy'nin neden dayak yemeyeceğini anlamış olmalısınız. :cool:

Dövüşün üzerinden bir gün geçmiş olmasına rağmen Bigmom'ın olaylardan bihaber olması da cabası. Önceden de yazdığım gibi; Luffy bu Kraker'i çaya batırıp yedi. Nami de Bigmom'a istihbarat sağlayan ağaçları susturdu. Bu da şu demek oluyor. Bizimkiler gizli ve rahat bir şekilde düğün yerine gelebilecekler. Bu sayede hem dövüş sonrası yıpranmış Luffy'nin dinlenmesi için hem de gelecek destek güçlerden kaçınmak için büyük bir fırsat yakalamış oldular.

Bi zahmet dimi artık yonkou adamı seviyesinde olsun luffy.

Önceki sayfalardan gördüğüm kadarıyla beklemediğim kişiler tereddüte düşmüş. @Korsanlar ''Kralı'' ayıp la ayıp. :artiz:

Önceki bölümden

Son bölümden

Dövüşün üzerinden bir gün geçmiş olmasına rağmen Bigmom'ın olaylardan bihaber olması da cabası. Önceden de yazdığım gibi; Luffy bu Kraker'i çaya batırıp yedi. Nami de Bigmom'a istihbarat sağlayan ağaçları susturdu. Bu da şu demek oluyor. Bizimkiler gizli ve rahat bir şekilde düğün yerine gelebilecekler. Belki de aynaları kullanıp yapacaklar bu sızma işini, bilemiyorum artık. Bu sayede hem dövüş sonrası yıpranmış Luffy'nin dinlenmesi için hem de gelecek destek güçlerden kaçınmak için büyük bir fırsat yakalamış oldular.

Her şeyi kenara bıraktım. Oda hani bir sürpriz olayı yapmak için bunca olayı ayarladı gibi gelmeye başladı bana. Sırf o düğüne beklenmeyen bir şekilde Luffy'nin sürpriz bir girişini ayarlamak için..:D Ve bence çok güzelde yedirdi gibi. Bakalım neler olacak.

Önceki bölümden

Son bölümden

Dövüşün üzerinden bir gün geçmiş olmasına rağmen Bigmom'ın olaylardan bihaber olması da cabası. Önceden de yazdığım gibi; Luffy bu Kraker'i çaya batırıp yedi. Nami de Bigmom'a istihbarat sağlayan ağaçları susturdu. Bu da şu demek oluyor. Bizimkiler gizli ve rahat bir şekilde düğün yerine gelebilecekler. Belki de aynaları kullanıp yapacaklar bu sızma işini, bilemiyorum artık. Bu sayede hem dövüş sonrası yıpranmış Luffy'nin dinlenmesi için hem de gelecek destek güçlerden kaçınmak için büyük bir fırsat yakalamış oldular.

Aynen ben de manga dili derken bunu kast etmiştim eline sağlık :) Düğün curcunasını Oda nasıl çizecek çok merakla bekliyorum şahsen.
Kimlerin geleceğini merakla bekliyoruz. BM'ın çay partisine herkes gelirmiş hem :)
Luffy tayfası düğünü basabilir.
Pedro-Brook ve Chopper-Carrot ekipleri de iş başında.
Bege ve ihanet şebekesi de nasıl bir aksiyon içine girecekler?
Tam bir curcuna gerçekten :D

karolla

Nami yağmur yağdırıp, püskeviti yumuşatacak, luffy de bu sayede muhtemelen acıya dayanıksız olan krakeri king kon gunla indirecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık