Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838: Bropper

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yami

O binayı yapan adam şeker adam değil miydi ? Şeker meyvesini yemiş.CC yi tehdit etmişti seni şekere dönüştürürüm diye.
Hem meyve kullanıcısı ölünce bina yıkılmaz hem de o binayı yapan Perospero mu neydi :( Sen yat artık :D
aYNEN şimdi baktım aklımı kurcalamıştı o çelişki :D
Haklıymışsınız geç oldu galiba ben yatıyım. Son kez şu ss yi atıyım ya umarım kızmıyordur :(
Ama yapmadan duramıyorm.

aYNEN şimdi baktım aklımı kurcalamıştı o çelişki :D
Haklıymışsınız geç oldu galiba ben yatıyım. Son kez şu ss yi atıyım ya umarım kızmıyordur :(
Ama yapmadan duramıyorm.
G4 neredeyse tek atmış kısmı hariç haklı hepsinde. :)

Edit: Yonkou kısmı da hariç. :S

Luffy'nin craker lanetinden nasıl kurtulacağı şimdilik giz.mamanın vivre kartı saraya giden yolda bayağa bir işe yarayacak gibi duruyor.efsanevi komutan,ulu senpai tanuki-kun bropper ve sağ kolu carrot ayna dünyasını çözüp kilit rol oynayacaklarını şimdiden belli ettiler.baa'dan gaftilenen hazinelerin içindeki c4 yüklü sandık vinsmoke ve charlote ailesi arasındaki takı merasimi sırasında el değiştirecek gibi duruyor.vinsmokeların elinde patlarsa vay o düğünün haline :) bölüm gayet güzeldi. oda sensei olayları yavaş yavaş bağlamaya başlıyor şuan tek düşüncem luffy craker'ın elinden nasıl kurtulacak.neysee izleyip göreceğiz. genelde foruma yorum okumaya giriyorum ve ender şekilde yorum atıyorum. bazı kıt şahsiyetlerin doff ve zoro hayranlıkları halen bitmemiş.bu bende parazit etkisi yaratsa da burayı seviyorum.

Çok büyük bir ayrıntıyı atlıyorsun sen... Luffy bu animenin baş rol oyuncusu yani Polat alemdar gibi birşey bu adam =(
Öyle ama yenilip kafese tıkılmaz diye bir kaide yok.
Buggy - Crocodaile - Enel [ ele pacionko ] - CC
Başka aklıma gelmiyor ama örnek çok :D

Burada yenilip düğünde kafesin içinde sanjiye düğün hedayesi olarak verirler kafesten çıkıp Gear 10 der olay biter :D

Tam diğer aradan bu araya kadar hikaye gram ilerlemedi diyecektim ki bu bölümde bayağı ilerledi. Bizimkilerin yol haritasını da aşağı yukarı çizdi sanki mangaka.

Şu vakitten sonra Luffy'nin Kraker'i alamaması ihtimali yok gibi bir şey. Bence kesin alır. Oruç 4 Tatlı Komutandan birini yenmiş. Luffy'i ondan geri koymaz. Hem de Big Mom gördüğümüz kadarıyla Luffy'den bir şeyler beklemiş hala da bekliyor galiba. Luffy bu kadının dikkatini çekmek istiyorsa o elemanı mutlaka yenmeli. Nami'nin felan karışacağını hiç sanmıyorum.

Luffy ordaki bütün elemaları bir araya topladığında gece olmuştu zaten. Onun üzerine epey olay atlattılar felan zaman bayağı ilerledi. Yani tahminim dövüş sabahtan 1,5 - 2 saat civarı önce başladı ve şu an son aşamalarında. Luffy'nin de G4 formunda yaklaşık bu kadar kalabileceğini düşünüyorum. Bence bitirici darbeyi vurması an meselesi. Sağlam bir darbeyle bu adamı Totland Kalesine uçurur diye tahmin ediyorum. :) Çay partisine eli boş gitmek olmazdı zaten.

Chopperlar ayna dünyasında bir yol bulup kaleye varırlar, Nami ve Luffy vivre kart ile varırlar, Pedro ve Brook zannımca nereye gittiklerini bilmeden gelişi güzel bir zırhın içine atlamışlar. Bunlar da tesadüfen oraya varırlar. Bunlara dair istihbaratı da kaybedecekler. Zaten Pedro ve Brook'un yerini bilmiyorlar idi, vivre kart ile Nami ordakileri korkutup kendilerinini kaybettirir, Brulee devre dışı kaldığı için de Chopper ve Carrot'tan haberleri olmayacak. Hepsi topluca kalede buluşacaklardır.

Bunlara şuna benzer bir de havalı giriş çizer:
Hatta o sahneyi de animede Overtaken eşliğinde verirler tam olur.

Evet. Çok güzel senaryo salladım. Tutar bu.

Hayalim 5 Kardeş vs. Bigmom :D

Ama gerçekte olacak olan :(

Luffy Kraker'i yener. Bu arada gerçek Kraker aynı İchimaru Gin lan. İtici ve gıcık bir tipi var. Neyse... Luffy g4'ün süresini uzatmış diyeceğiz bu vs. sonunda. Mom'a karşı daha da uzun dövüşür. Kaido'da da g5 açar. Çünkü g4 Kaido'yu ancak gıdıklar. G4 umarım @karolla 'nın dediği gibi karizma bir form çıkar ama o formun da Kaido gibi bir azmana karşı dövüşmesi zor (boyut olarak).

Kardeşlerin yetenekleri de çok iyi çıkacak gibi. Son olarak... İki hafta boyunca Mihawk forever diyorum :)

Yami

Hayalim 5 Kardeş vs. Bigmom :D

Ama gerçekte olacak olan :(

Luffy Kraker'i yener. Bu arada gerçek Kraker aynı İchimaru Gin lan. İtici ve gıcık bir tipi var. Neyse... Luffy g4'ün süresini uzatmış diyeceğiz bu vs. sonunda. Mom'a karşı daha da uzun dövüşür. Kaido'da da g5 açar. Çünkü g4 Kaido'yu ancak gıdıklar. G4 umarım @karolla 'nın dediği gibi karizma bir form çıkar ama o formun da Kaido gibi bir azmana karşı dövüşmesi zor (boyut olarak).

Kardeşlerin yetenekleri de çok iyi çıkacak gibi. Son olarak... İki hafta boyunca Mihawk forever diyorum :)
Eğer o Gin gibiyse , Luffyin yaşama ihtimali hep azaldı :/
Gin gibi bir karakter nasıl itici olabilir yakarım yıkarım profil duvarını :(
Savaşı kazanırsa farklı bir teknik kullanmıştır. G4 ile alabilmesi imkansız benim için. Şuana kadar gördüğüm yetenekler dahilinde.
Dediğim gibi bence dayak yiyecek ve o sanjinin kolunda ki bileziklerden yiyecek.
Ondan kurtulmayı öğrenicek veya öğrenmiştir. Öyle olaylar gelişecek diye düşünüyorum.
Krakeri dövse bile ilerleyemez. Yonkouyu tek alsın o zaman : /

Akainu yer lan Vinsmoke ailesini.
Yonji Sanji ve Reiji zaten tek yer.
Baba ve iki kardeş en fazla yarım saat tutar.

Eğer o Gin gibiyse , Luffyin yaşama ihtimali hep azaldı :/
Gin gibi bir karakter nasıl itici olabilir yakarım yıkarım profil duvarını :(
Savaşı kazanırsa farklı bir teknik kullanmıştır. G4 ile alabilmesi imkansız benim için. Şuana kadar gördüğüm yetenekler dahilinde.
Dediğim gibi bence dayak yiyecek ve o sanjinin kolunda ki bileziklerden yiyecek.
Ondan kurtulmayı öğrenicek veya öğrenmiştir. Öyle olaylar gelişecek diye düşünüyorum.
Krakeri dövse bile ilerleyemez. Yonkouyu tek alsın o zaman : /
Tipi gıcık la Gin'in. Kendisi değelll :)

3 saat g4'le dövüşmüştür atıyorum, belki alabilir. Ya da 5 saat. Sonuçta ertesi gün diyor. Ne kadar dövüştükleri belli değil.

Ama dediğin gibi de olabilir. Zaten Luffy bu gibi durumlarda ya saçma sapan yerlerde kaybolur, ya binaların arasına sıkışır, ya uyur kalır vs. :)

%50 diyorum şu an için ama Mom'un Luffy hakkında kurduğu cümle dolayısıyla %51'e doğru da gidiyor gibi olay.

Et yiyince saçma sapan bir şekilde iyileşen adam bu. Normal şartlarda Kraker gibi birini yenerse dediğin gibi gücü kalmaz ama söz konusu Luffy olunca tüm saçmalıkların önü açık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık