Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838: Bropper

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babadan daha bir şey görmedik ki nereden anladın fos çıktığını? :)
Anca 1 yakındır diye düşünüyorum ben belki az da olsa üstün çıkabilir ama bu seferde aile içi dengeler bozulur. Neyse az kaldı göreceğiz yakında.
Ağır birşey yapmamış da olsa az cok cizgisini belli etti sanjiden belki biraz ust. Ben bayagi saglam biri bekliyodum bu kadar ovdukleri yonkou ile bag kuran wgye laf geciren aileden. O bakımdan fos çıktı dedim. Tabii ki tam gücünü bilmiyoruz.

Evet bende bahsettim. G4 formu ile kesilme ihtimali artıyor.
Lastik özelliği kaybolmadığından sıkıntı. Normal kokalı savaşsa daha iyiydi. G4 Kaido gibi hayvanlarla kapışmalık yakın dövüş için iyi.
Bu anlamda belki g4 içerisinde Bound manden ayrı olarak belki kendini daha çok sıkılaştırdığı doğal olarak boyut olarak küçüldüğü ama daha çok sertleştiği bir şekli vardır?

Ağır birşey yapmamış da olsa az cok cizgisini belli etti sanjiden belki biraz ust. Ben bayagi saglam biri bekliyodum bu kadar ovdukleri yonkou ile bag kuran wgye laf geciren aileden. O bakımdan fos çıktı dedim. Tabii ki tam gücünü bilmiyoruz.
Orası öyle de adamın herşeyini şimdi göstermesi doğru olmaz zaten baksana Yonkou arc'ın işlenecek karakterlerinden kendisi az çok teknik gösterdi biraz tanıttı gerisini yavaş yavaş işleyecek.

Yaw luffy dayak yemis olsaydı mantiken ertesi sabaha kadar crackerin luffynin lesini (ceset anlaminda degil )bm nin önüne atmış olmasi gerekmez miydi.

Yami

Sanjinin en güçlü tekniklerinden Diamble Jamble mıydı neydi. Eliyle tutup yere çakmadı mı bu adam ?

Cracker'in sadece meyveden gücünü aldığını sananlar var. Garip. Yok zırhından çıktı hemen perte çıkar, zırh kullanıyor çok dayanıksız demek ki vs. Adamın belli bir haki ve dayanma gücü olmasa bir yonkounun üst düzey adamı olabilir miydi? Bunu demek amirallerin sadece meyveden güç aldığını söylemekle aynı şey.

Yami

Bu CC'nin yıkılan araştırma binasının dökümanları Big Moma geçmiş ve kopyası şeker ile yapılmıştı.
Diye aklımda kalmış. Daha sonra demirle desteklenmişti.
Bunu yapan kişi Kraker olabilir mi ? Yani adam kukla mukla sanat eseri çıkarıyor bildiğin. Şayet o yaptıysa
Luffy , krakeri yenerse araştırma binası çöker mi CC ye gün doğar. Gerçi zor bir teori :D

Bu CC'nin yıkılan araştırma binasının dökümanları Big Moma geçmiş ve kopyası şeker ile yapılmıştı.
Bunu yapan kişi Kraker olabilir mi ? Yani adam kukla mukla sanat eseri çıkarıyor bildiğin. Şayet o yaptıysa
Luffy , krakeri yenerse araştırma binası çöker mi CC ye gün doğar. Gerçi zor bir teori :D
O binayı yapan adam şeker adam değil miydi ? Şeker meyvesini yemiş.CC yi tehdit etmişti seni şekere dönüştürürüm diye.

Luffy Cracker falan derken gözden kaçan bir şey var. Nami bir yonkou adamına tek attı :/ Ayna kadın ayağa kalkmış gibi gözükmüyor. Belki Nami Luffy'nin dövüşüne de müdahale etmiştir. Tek sorun su tavşan kalıyor. Onu da bir şekilde aradan çıkarmış olmaları lazım.
Bölümün en can alıcı noktasıysa Sanji'nin tedirginliğiydi :( Abilerini gördüğünden böyle oluyorsa bunun çocukluğundan daha çok fazla trajedi çıkar :(

Hem meyve kullanıcısı ölünce bina yıkılmaz hem de o binayı yapan Perospero mu neydi :( Sen yat artık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık