Sanji bu serinin net uvey evladi.Sanjinin costugu sahne veya epik bir sahnesi var mi ? Benim hatirladigim yok.Her yerde dayak yediriyor adama lanet mangaka
Mr. Prince sahneleri ve Enies Lobby'deki "Avcı" sahnesi.Sanji bu serinin net uvey evladi.Sanjinin costugu sahne veya epik bir sahnesi var mi ? Benim hatirladigim yok.Her yerde dayak yediriyor adama lanet mangaka
Anlaştık şimdi.Anlamıyorsunki. Ben elmadan sen armuttan bahsediyorsun. Tabiki de kesildi diye ölecek dövüş kaybedecek değil. Ama uzadığı için kolunun gitmesi ve geri gelmesi aşamasında zaman kaybı var. Bu yüzden kesilmek için fırsat vermiş oluyor. Bu gerçeği kabul etmen yeterli benim için. Yoksa dediklerine ben de katılıyorum. Konumuz uzaması dezavantajmıdır değil midir? Avantaj olmadığı kesin. Dezavantaj olduğunu seride bir çok yerde gördük.
Burada farklı çevrilmiş sanki. Bende ona benzer bir şey hatırlıyorum ama tam olarak senin dediğin gibi de değildi biraz daha farklıydı.Bu Germa'da var ya, acacip bir milliyetçilik ve ego seziyorum. Baba sürekli ''biricik oğullarım'' falan çekiyor. Oğulları dünyadan kıymetli bu adamınBirine bir şey olsun var ya yonkou-monkou demez alayına gider gibime geliyor
Mf'de Croco'nun olayını hatırlıyor musun ? Beyazsakal'a olan nefretini Ace'in idam edileceği sırada bastırmıştı. Sonra dediği şey de şuydu:
Şu an zafer sarhoşluğu yaşamanızı izlemek istemiyorum.
Bu tarz bir şeydi. Yani demem o ki, korsan korsandır. Bir yerlerde korsan rajonu devreye girer ve denizcilere düşman kesiliverir. Vinsmoke'lar için de benzer şeyi düşünüyorum. Adamların yüzyıllardır süregelen bir namları var. Eğer bu isme zarar verecek bir şey olursa ya da oğullarından birine bir zeval gelirse Judge salar oğullarını ortama, yakar ortalığı![]()
Hangi anlamda abartma dedin.Sabo daha mı güçlü anlamında yoksa dahamı güçsüz anlamında.Naptin abi sen meyvesiz saboya esit falan. Abartmayalim.
Evet bende bahsettim. G4 formu ile kesilme ihtimali artıyor.Yazıldı mı bilmiyorum, Luffy'nin kesilmesi G4 formunun lastik özelliğinden kaynaklı olabilir. Dof bundan bahsetmişti sert ama hala lastik özlelliğinde. Belki bu kılıç kullanıcıları için avantaj olabilir, yada normal kokalı halinde bu kadar kesemeyebilir. Bu G4 zayıf tarafı?
Kiso restorant i hatirladim simdi.Orasi baya iyiydiMr. Prince sahneleri ve Enies Lobby'deki "Avcı" sahnesi.