Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838: Bropper

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yami

Kraker , Luffyi yenebilir. Şayet öyle olursa Kafese tıkılır. Sanjiye takılan o patlayan bilezikten takarlar.
Rayleigh nasıl kurtulduysa büyük ihtimalle H.Haki ile yapmıştı onu. Luffy'de öyle kurtulur hem uyanışı'da açar.
Oh mis. Ama dayak yerse tabi. :D

Anlamıyorsunki. Ben elmadan sen armuttan bahsediyorsun. Tabiki de kesildi diye ölecek dövüş kaybedecek değil. Ama uzadığı için kolunun gitmesi ve geri gelmesi aşamasında zaman kaybı var. Bu yüzden kesilmek için fırsat vermiş oluyor. Bu gerçeği kabul etmen yeterli benim için. Yoksa dediklerine ben de katılıyorum. Konumuz uzaması dezavantajmıdır değil midir? Avantaj olmadığı kesin. Dezavantaj olduğunu seride bir çok yerde gördük.
Anlaştık şimdi.

Bu Germa'da var ya, acacip bir milliyetçilik ve ego seziyorum. Baba sürekli ''biricik oğullarım'' falan çekiyor. Oğulları dünyadan kıymetli bu adamın :) Birine bir şey olsun var ya yonkou-monkou demez alayına gider gibime geliyor :D

Mf'de Croco'nun olayını hatırlıyor musun ? Beyazsakal'a olan nefretini Ace'in idam edileceği sırada bastırmıştı. Sonra dediği şey de şuydu:

Şu an zafer sarhoşluğu yaşamanızı izlemek istemiyorum.

Bu tarz bir şeydi. Yani demem o ki, korsan korsandır. Bir yerlerde korsan rajonu devreye girer ve denizcilere düşman kesiliverir. Vinsmoke'lar için de benzer şeyi düşünüyorum. Adamların yüzyıllardır süregelen bir namları var. Eğer bu isme zarar verecek bir şey olursa ya da oğullarından birine bir zeval gelirse Judge salar oğullarını ortama, yakar ortalığı :ehe:
Burada farklı çevrilmiş sanki. Bende ona benzer bir şey hatırlıyorum ama tam olarak senin dediğin gibi de değildi biraz daha farklıydı.

Adam çocuğu paket yapmış getirmiş Mom'a şunu al da bize destek ver ihtişamımıza kavuşalım diyor.
Judge'den değilde belki o kardeşlerinden bir vicdan çıkar.

İşin rengi şu an düğün evlilik, BigMom Sanji'den ruhunu isterse belki o zaman Judge imana gelir.

Yazıldı mı bilmiyorum, Luffy'nin kesilmesi G4 formunun lastik özelliğinden kaynaklı olabilir. Dof bundan bahsetmişti sert ama hala lastik özlelliğinde. Belki bu kılıç kullanıcıları için avantaj olabilir, yada normal kokalı halinde bu kadar kesemeyebilir. Bu G4 zayıf tarafı?

Yami

Yazıldı mı bilmiyorum, Luffy'nin kesilmesi G4 formunun lastik özelliğinden kaynaklı olabilir. Dof bundan bahsetmişti sert ama hala lastik özlelliğinde. Belki bu kılıç kullanıcıları için avantaj olabilir, yada normal kokalı halinde bu kadar kesemeyebilir. Bu G4 zayıf tarafı?
Evet bende bahsettim. G4 formu ile kesilme ihtimali artıyor.
Lastik özelliği kaybolmadığından sıkıntı. Normal kokalı savaşsa daha iyiydi. G4 Kaido gibi hayvanlarla kapışmalık yakın dövüş için iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık