gerçek zoro fanlarının hepsi luffyi severler, sevmeyenler zoro fanı görünümlü mingo fanlarıdırAdam G4 e dayanıyor diye neredeyse şampanya patlatacak Zoro fanları görüyorum.
Üzülüyorum![]()

gerçek zoro fanlarının hepsi luffyi severler, sevmeyenler zoro fanı görünümlü mingo fanlarıdırAdam G4 e dayanıyor diye neredeyse şampanya patlatacak Zoro fanları görüyorum.
Üzülüyorum![]()
Kılıç ustasını eleştirmediler zaten. Kılıç kullanmanın , luffye dezavantajından bahsettiler.Bu arada buradaki "bazı" arkadaşların görüşüne göre Cracker'in de kılıç ustası olmaması lazım. Çünkü meyve gücüyle kendine avantaj sağlıyor.
Ancak nedense hiç bu konuda bir şey dememişler. İşlerine gelmediği için olmasın?
Güncel duruma bakalım:
Shanks kılıç ustası değil. (Haki kullanıyor.)
Rayleigh kılıç ustası değil. (Haki kullanıyor.)
Fujitora kılıç ustası değil. (Meyve kullanıyor.)
Cracker kılıç ustası değil.(Meyve kullanıyor.)
Cracker kılıç ustası değil ama eğer Luffy'i kesemeseydi kılıç ustaları Luffy'i kesemiyor olacaktı. Bknz. Geçen bölüm. :/
Bu durumda Mihawk, Vista, Shiryu ve Zoro kendi aralarında okey oynuyorlar.![]()
Öyle diyorsun da bu adamın kişisel dayanıklılığını bilmiyoruz kaçıyor ama acıyı sevmiyormuş sanırım bu yüzden olabilir. Diğer türlü adam zırhı kırıyor diye Luffy'i övüyor. Diğer taraftan düşündüğümüzde bu adamın zırhını kıran herkes bu adamı yeniyor mu diyeceğiz. Luffy G4 ile 2 vuruşta parçalıyor zırhı bir de. O zaman bu zırhı parçalayan veya kıran biri bu adamı yener mi diyeceğiz?Luffy'i gömenler yada G4'ü küçümsemeye başlayanlar olmuş. Ancak şunu unutuyorsunuz, Cracker'ın doğrudan Luffy'e adam gibi saldırısı oldu mu? Ya kılıfın arkasına saklanıyor ya da kaçıyor. Kafa kafaya dövüşsünde görelim. Şimdi bazıları diyecek meyvesi var kullanıyor, tamam kullansın ama meyvesi dışında şu an bir şey yapamıyor Luffy'nin G4 haline. Kaçak saldırıyor. Eğer Luffy, Cracker'ın meyvesini aradan çıkarıp doğrudan Cracker'a dalarsa Cracker görür anyayı konyayı. bu kadar net. Benim önceki yorumlarım belli ama antifan Luffy'ciler de bölümle birlikte bazı şeyleri abartmaya başladılar. Yavaş gidin.
Aynen İsmail. Muhtemelen dediğim gibi olacak. Luffy ortaya çıktığında "Sen ölmemiş miydin lan!" diyecekler ama iş işten geçmiş olacak.@Raiden
Musti, ikinci ihtimalini daha hoş. Hatta deli öngörü yaptın.
Bize müttefik lazım lakin zaman daraliyor ve Luffy'nin yendiği bilinirse başka adamlar da geleceği için sıkıntı olurdu. Simdi ise Luffy öldü bilindiği için rahatça takılabilir. Müttefik olayı da Pound'un açıklamaları sonrası belli olur. Bu kadın Allah bilir kimlerin canini yakti, çok bilenen vardır emme sağlam biri lazım bunları örgütleyip yılanın başını ezebilecek. Dof arcinda dahi Cavendish, Sai, Barto gibi adamlar çıktıysa burada daha iyileri çıkar.
@Izuku Midoriya
Aynen Veli. Çok darbe yemenin de avantajı var. Yedikce direncin artar. Amiralleri korkutucu yapan şeylerden biri de bu. Hem savunmaları iyi hem dayanıklılıkları. Baksana MF'ye, WB dışında sağlam hasar verebilen yoktu.
O zaman g4 çok kusurlu bir teknik, değişik meyveler ve yetenekler var, aktif kullanması lazım.G4 esnasında tamamen Busoshoku'ya yoğunlaştığından kullanamıyor olabilir. Hak veriyorum bence de işlenmeli artık.
Ben onların ne demek istediklerini gayet iyi anlıyorum sen merak etme. Kılıç ustası olan adamla olmayan adamın kılıç saldırısı bir mi? Ondan neden bahsetmediler? Neden Cracker'in kılıç ustası olmadığını yazmadılar.Kılıç ustasını eleştirmediler zaten. Kılıç kullanmanın , luffye dezavantajından bahsettiler.
Amaç kesici aletler
Yalnız Shanksın kılıç ustası olmadığına dair bir bilgi yok. Aksine Kılıç Ustası olduğuna dair bilgiler var.Ben onların ne demek istediklerini gayet iyi anlıyorum sen merak etme. Kılıç ustası olan adamla olmayan adamın kılıç saldırısı bir mi? Ondan neden bahsetmediler? Neden Cracker'in kılıç ustası olmadığını yazmadılar.
Ben Çözdüm bunları.