Olabilir. Çok çevik bir karakter. K. haki iyi giderdi.Carrot k.haki falan mı kullanıyor acaba. Zoro'yu atlatması, Sanji'yi uzaktan hissetmesi ve diğer davşanı sezmesi falan. Yada iç güdüsü iyi :kappa:
Olabilir. Çok çevik bir karakter. K. haki iyi giderdi.Carrot k.haki falan mı kullanıyor acaba. Zoro'yu atlatması, Sanji'yi uzaktan hissetmesi ve diğer davşanı sezmesi falan. Yada iç güdüsü iyi :kappa:
Dejavu, aynı konuşmayı ikimiz yapıyorduk. İkimizde pelerinden farklı kişilere yürümüştük.Yok, yok. Marguerite imiş. Pelerinden dolayı Rayleigh sandım başta. Sonra dikkat edince o olmadığını fark ettim.
O arada eğleniyor daha ciddi olmadı hiç. Daha dur bu arc hem Nami'yi göreceğiz hem de onu, ben amiral kalitesinden anlarım. Nami daha minklerin orada ağlıyor, hemde çöp adamlara karşı. Carrot bu arc Jinbei seviyesine gelir hatta geçer.Kötü-Orta arasi bir bölümdü.
Bence orada ki kişilerin kötü tarafi karşilarina cikiyor olabilir.
En cok dikkatimi ceken sey ise o tavsan tarzi yaratigin bakişlariydi. Efsane denebilir
Bir is yapti ya 10 yil konusursun artik.
Nami ile beraber agliyordu onu da görmüşsündür umarim.
İşine geleni görme gibi bir huyun var senin sen daha iyi biliyorsun![]()
İyi trolluyon he Jinbe'yi gecermişO arada eğleniyor daha ciddi olmadı hiç. Daha dur bu arc hem Nami'yi göreceğiz hem de onu, ben amiral kalitesinden anlarım. Nami daha minklerin orada ağlıyor, hemde çöp adamlara karşı. Carrot bu arc Jinbei seviyesine gelir hatta geçer.![]()