Yami
Bi tuhaf çizilmiş hiç benzetemedim. Luffyi gösteriyor herhalde arkadaşları ağlıyorRayleigh.

Bi tuhaf çizilmiş hiç benzetemedim. Luffyi gösteriyor herhalde arkadaşları ağlıyorRayleigh.
Yok, yok. Marguerite imiş. Pelerinden dolayı Rayleigh sandım başta. Sonra dikkat edince o olmadığını fark ettim.Bi tuhaf çizilmiş hiç benzetemedim. Luffyi gösteriyor herhalde arkadaşları ağlıyor![]()
Luffyi mi arıyor ? Amazon lilyde bir sorun mu oldu acaba. Posteriyle bir arayış içinde gibi. O canavarlar luffyin idman yaptığı hayvanlar değil miydiYok, yok. Marguerite imiş. Pelerinden dolayı Rayleigh sandım başta. Sonra dikkat edince o olmadığını fark ettim.
Aynen onlar.Luffyi mi arıyor ? Amazon lilyde bir sorun mu oldu acaba. Posteriyle bir arayış içinde gibi. O canavarlar luffyin idman yaptığı hayvanlar değil miydi
Bu kapaktan bişeyler çıkar aga yazın bi kenaraAynen onlar.
Bence amazondaki sarıkız posteri eğitim adasındaki hayvanla da gösteriyor onlarlada muhabbeti olmuştu zaten.Rayleigh.
Pudding hain çıktı galiba. Belki ikram ettiği çay belki de yol boyunca yedikleri şekerler yüzünden bu hale geldiler. Nami hiç yiyip içmedi sanırım.Orta dedim bölümü okuyunca.
O timsah ve dev sanırım ormanın büyüsüne kapılmış. Bizimkiler de kapıldı fakat ilginç olan şey Nami bizimkilerden çok farklı davranıyor.
Yani niye tek Nami şüphe ediyor? Hiç etkilenmedi tuhaf bir şekilde.
Ve mangaka gene Carrot'un gücüne vurgu yapmış. Nami'yi kurtarıyor saldırıyı farkedip. Saldıran şey de BM'nin malzemelerini getiren gösterilen kişilerden biri.
Pudding sanırım kötü çıktı ya. Bildiğin bizimkileri tuzağa yönlendirmiş gibi gözüküyor. Ama bizimkiler inandığı için bilerek yaptığını sanmıyorum. Bir başka düşüncesi vardır.