Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 829: Yonko Charlotte Linlin

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mantıklı olup olmadığına kim karar verecek ? Sen mi...
Bak 14 dakikadır yazmışsın kimse bişey atmamış. Daha bölüm bugün çıktı. Anlatabiliyor muyum. Dandik bölümdü.
Yahu banane bölümü algılayış şeklinizden. Neyi eleştirdiğimi anlasan da öyle konuşsan keşke. Git tekrar oku yorumumu.

Yahu banane bölümü algılayış şeklinizden. Neyi eleştirdiğimi anlasan da öyle konuşsan keşke. Git tekrar oku yorumumu.
Sen hikayenin ne olduğunu bile anlamamışsın daha.
Biri gelip bölüm kötü der, diğeri gelip iyi der.
İyi dendiğinde, kötü diyen birinin ''ya iyi demek çok mantıksız'' demesi gibi, ortaya çıkmak kadar boş bişey yok. Bölüm boştu bana göre ben boş olduğunu söyledim yada başkası öyle söyledi. Gelip bizim mantığımızı sorgulamanıza gerek yok anlayabiliyormusun.
Neyse işine gücüne bak

Son düzenleme:
Sen hikayenin ne olduğunu bile anlamamışsın daha.
Biri gelip bölüm kötü der, diğeri gelip iyi der.
İyi dendiğinde kötü diyen birinin ya iyi demek çok mantıksız demesi gibi, ortaya çıkmak kadar boş bişey yok. Bölüm boştu bana göre ben boş olduğunu söyledim yada başkası öyle söyledi. Gelip bizim mantığımızı sorgulamanıza gerek yok anlayabiliyormusun.
Neyse işine gücüne bak
Boş beyinlerle uğraşmak güç.
"2 Haftalk arayı bu bölüm için veren Odaya teşekkürler boşuna 2 hafta beklemişiz demek."
Oda arayı buna göre vermiyor dedim.
Türkçe öğren. Hadi eyv.

Boş beyinlerle uğraşmak güç.
"2 Haftalk arayı bu bölüm için veren Odaya teşekkürler boşuna 2 hafta beklemişiz demek."
Oda arayı buna göre vermiyor dedim.
Türkçe öğren. Hadi eyv.
Kişisel hakarete taşırma işi, ben sana hakaret etmedim. (Şimdiye kadar)
Şimdi ediyorum
Boş beyin sensin.

Ne aptal ne gereksiz bir karakter ya.Böyle bir insan nasıl takip edilir,buralara kadar gelebilir.Oda'nın kafasına göre çizdiği karakter işte ne bekliceksin.
Nami ile carrotun olduğu sayfaları geçtim zaten direk geriside buna ayrılmıştı.Bölüm traş kısaca

Bölümün boş olup olmadığını ve kişisel atışmalarınıza özel mesajla ya da Genel Tartışma'da devam edin arkadaşlar.
Bölümün boş olup olmadığı neden Genel Tartışmaya yazılsın :S

Aradan sonra iyi bölüm beklentisi boşadır :D Her aradan sonra aynı şeyi tartışmak, aynı şeyi anlatmaya çalışmak da boşa zaman kaybıdır görüldüğü gibi :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık