Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 825 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Magellan bile zehir yiyince tuvaletten çıkamıyordu.O zehir adam olduğu için öyleydi ama.Luffy tamam zehre bağışıklığı var ama zehir adam bile tuvaletten çıkamıyorsa besin zehirlenmesinden yatsın bir süre yatakta.Zehre bağışıklığı var denildi hiç etkilenmiyor denilmedi.İyi olmuş bir daha her bulduğunu yemez belki. :D

Bazen bu forumda lsd kullananların olduğunu düşünüyorum. Daha 10 sayı önce panzehir yaptı ceasarla.
Kaç yüz bölüm geçmiş, neler yaptığını sırala o zaman? CC ile panzehir, Law ile de çocukları iyileştirdi, başka var mı? İkisinde de yan rol, kendi başına çaresiz kalıyor.:(
Hakkını yeme la.Elinden geleni yapıyor.O dövüşçüden çok doktor. Bir hastasını ölsede terketmiyor çocuk.Daha npsın?
Sürekli fırsat buluyor ama doktorluk yönünden çok, maskotluk yanı veya dövüş tarafı ağır basıyor. Law'ın kolunu bile cüceler dikti.

La bir tek ben mi beğendim la bölümü radarlı balıklar, Uyuyan kapılar değişik karakterler değişik gemiler, Hansel Gratel havası sezdiğim askerler gemi falan ben beğendim la bölümü.:( Adam yine yaratıcı zekayı konuşturmuş.

La bir tek ben mi beğendim la bölümü radarlı balıklar, Uyuyan kapılar değişik karakterler değişik gemiler, Hansel Gratel havası sezdiğim askerler gemi falan ben beğendim la bölümü.:( Adam yine yaratıcı zekayı konuşturmuş.
Beğenmeyenler her zaman beğenmeyenler zaten, sadece bu hafta hepsi öne çıkıp konuşmuş o kadar. Bir değişiklik yok, bölüm yine şahane.

Niye beğenmedin ?

Bence genel olarak iyi bir bölümdü çok iyi olmasa da iyiydi heralde bazı arkadaşlar ağlak prenses sahnelerini özlemişler o yüzden beğenmiyorlar :)
Bölümde abi dışında pek bişey yoktu.Ha belki Spoilera bakmasaydım etkilenebilirdim ama yine çok beğeneceğimi sanmıyorum.Bir de insan 1 haftadan fazla bekleyince beklentiye giriyor.Ha tabi çok bekleyince güzel bölüm gelecek diye bi kaide yok ama insan buna engel olamıyor :/ Kısacası bölüme vereceğim oy şimdiden belli:Orta.

gençler haklı bu bölüm bir şeye benzememiş. böyle devam ederse bu manga 30 yıl daha sürecek sonunu göremeyeceğiz :artiz:

Abi dalgamı geçiyorsun Dünyadaki en zehirli 3-5 canlıdan biri olan Mavi ahtapot [ balık adam adasında ] bu adama bir şey yapmadı Tamam zehir var Zehir var [ Örnek Magellan Kırmızı formu öldürür ] ama normal bir hayvanın zehir'inin Luffy hiç bir şey yapmaması gerek ek olarak bu adamın her pohu yediği belli normal bir mide zehirlenmesi de olası değil maksat komedi olsun diye saçmalıyor işte 0
Sokup da zehirlenmek başka yeyip de zehirlenmek başka. Neyse ne ya :S Oda sıvamış.

Kaç yüz bölüm geçmiş, neler yaptığını sırala o zaman? CC ile panzehir, Law ile de çocukları iyileştirdi, başka var mı? İkisinde de yan rol, kendi başına çaresiz kalıyor.:(

Sürekli fırsat buluyor ama doktorluk yönünden çok, maskotluk yanı veya dövüş tarafı ağır basıyor. Law'ın kolunu bile cüceler dikti.
Aynen, Chopper orda salak gibi Zou'ya gidiyor. Halbuki atlayıp geri gelmesi lazım Dressrosa'ya Law'ın kolunu dikmeye. Beceriksiz işe yaramaz sefil ya başka birşey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık