Son düzenleme: 

sen ne zaman geldinBölüme baktıktan sonra marco tayfaya gelir, gelmez tartişma teori ve anket başlıkları şimdiden görebiliyorum

Muhtemelen öyle bir şeydir.Luffy'nin duyduğu ses belki Deniz Krallarının konuşmasında duyduğu ses gibi olabilir mi ? Yani Zunisha'nın konuşması falan ?

Adam Teache kafa atmış beee. Geçi belliydi ama olsun. Onlarda gelince baya baya güçlü bir topluluk bir araya gelmiş olcak. Ben Kaidoyu alcak potansiyeli gördüm şuan ciddi ciddi. Luffynin arkasında bunlar. Marcoda koruyup kolladığı adamın büyümesini abi edasıyla izler çok tatlı olur
 Adam Teache kafa atmış beee. Geçi belliydi ama olsun. Onlarda gelince baya baya güçlü bir topluluk bir araya gelmiş olcak. Ben Kaidoyu alcak potansiyeli gördüm şuan ciddi ciddi. Luffynin arkasında bunlar. Marcoda koruyup kolladığı adamın büyümesini abi edasıyla izler çok tatlı olur  Luffyde giderken yanına bütün noobları aldı arkadaş. Dressrosada tayfanın ilk yarısıyla Big mom adasında da 2. yarısıyla savaşçak yani :/
 Luffyde giderken yanına bütün noobları aldı arkadaş. Dressrosada tayfanın ilk yarısıyla Big mom adasında da 2. yarısıyla savaşçak yani :/