Gucunu bildigimiz bi Sanji karsi tarafta ise henuz vs atmamiş bi Pekoms.Kim kimi terletir elde bi veri yokOrada teke tek karşılaşma olursa pekoms'un tek yapabileceği sanji'yi terletmek

Gucunu bildigimiz bi Sanji karsi tarafta ise henuz vs atmamiş bi Pekoms.Kim kimi terletir elde bi veri yokOrada teke tek karşılaşma olursa pekoms'un tek yapabileceği sanji'yi terletmek

Bencede dedigin gibi olur,olmaz isede sanji kesin pekomstan dayak yer , oda cok kıyak geçti dimi ,2 yılda 3 bölüm gösterdi-
6-7 sayfa Pekoms'un FB'si 6-7 sayfa Luffy'lerin yorumu ve 1-2 sayfa Neko ile karşılaşma
Son sayfa
Nami: Sanji'nin gitme sebebini açıklıyorum.
Bölüm sonu
Not:Haftaya manga yok!
-
Böyle olur kesin. Oda'nın kulakları çınlar. :/
+162573bege ve pekoms aynı anda, aynı çizgide, asagı yukarı aynı boylarda mangaka tarafından çizilmişler. daha öncede pekomsun epey abartıldıgını düşünüyordum, su anki içgüdüm pekomsun begeden az daha güclü oldugu yönünde. yani sinirlenmesinin pekde bir önemi yok.
normal sartta sanji, hem pekomsu hem de begeyi yener. ama 2 ye birde ceasarın katkısı olmaksızın yenilir. üstelik bence o gemideki asıl güclü olan ve sanjininde ana rakibi uzun bacak tamago
yonkolar arası savasa gelince, e.oda kafasına göre gaz verir. neyin ne olacagını kestiremeyiz. çünkü isterse kolayca degiştirebilir. taslarını o sekil diziyor, akıllı adam...
su an için;
kaido, tek basına, kidd ve ittifakıyla karsı karsıya.
linlinin getir götürcüleri, tamago, bege ve pekoms, hasırsapka tayfasıyla karsı karsıya.
shanks, bir adada parti yapıyor, uyuz herif
teach, eger burgessin peşinden gidiyorsa, dragon ve devrim ordusuyla karsı karsıya.
bu ortama bakarsak e.oda her zamanki taktigini uyguluyor. hasırsapkalar ortalıgı karısıtırıyor. shanks ise e.odanın basedemiyecegi olayları engelleyen emniyet subabı.
luffy ve tayfası, su an için kaido ve linline dogrudan zarar verdi, verecek, veriyor.
shanks ve marco ekibi ise olası bir ezilmede , takviye olarak duruyor.
ortadaki en bilinmeyen kişilik weevil. ya bizimkilere sempati besliyecek ve e.oda harcadıgı acein yerine ayıboganı getirecek. yada sopanın kralını yiyecek, marcoyla o korsanlar yine bize müttefik olucak.
bakalım heyecanla bekliyoruz![]()
Tabiside oda en sevdiği karakteri çıkarır karşısına ve her zaman yaptığını yapar sanji kaplumbaga aslanı tekmeler ayağı kırılır .aragornun migfere attigi tekmedeki o gerçekçi çığlık gelir aklımızaPekoms'un önüne ilk kim veya kimler çıkarsa hasır şapka tayfasından, işi kötü![]()

Kardes jyaburayı getir begeyi teklezoro veya sanjide tek atar buna![]()

Vahşet görmek istiyoruz!Kan görmek istiyoruz!!Yine her zaman ki gibi "luffy'i yedirmeyizBizimkilerin yanında minkler varken niye Sanji'nin bacağı veya Pekoms'un kabuğu kırılıyor anlamadım.
Niye birbirleriyle dövüşmelerinin hiç bir yararı olmayacak karakterler dövüştürülüyor? :/

,sanji'yi yedurmayuk
" gibi propagandalar yapma!
.Lütfen!
) tekmenin etkisiyle geriye savrulup adadan uçacak gözden kaybolacak