Dof'un sağ gözünü gördük mü?Dofun sol gözünü göremiyorduk, bunun da çenesini görmeyecez. Sonrakinin de burnu falan olur. Oda yeni bir gizem yaratma yöntemine başladı galiba :/
New world te normal adam pek yok galiba. Hepsinin bir yerini kırmışlar.
Dof'un sağ gözünü gördük mü?Dofun sol gözünü göremiyorduk, bunun da çenesini görmeyecez. Sonrakinin de burnu falan olur. Oda yeni bir gizem yaratma yöntemine başladı galiba :/
New world te normal adam pek yok galiba. Hepsinin bir yerini kırmışlar.
Evet. Fb de vardı. Çok net değil ama var.Dof'un sağ gözünü gördük mü?
Kaido'nun ödülü yoktur büyük ihtimalle.Kaido muhtemelen bu jackin 1.5 - 2 katı falan. Jack dev sayılmaz. Wb gibi işte sadece fazla besili bir adam. En azından bu sahnede öyle duruyor. Tam bölüm çıkınca daha net bir yorum yapılabilir.
Sanırım o kısmı kaçırdım veya pek dikkat etmedim, zahmet olmazsa atar mısın?Evet. Fb de vardı. Çok net değil ama var.
Ben ödül değil boyut olarak dediydim :/Kaido'nun ödülü yoktur büyük ihtimalle.
Ne demek buyur..Sanırım o kısmı kaçırdım veya pek dikkat etmedim, zahmet olmazsa atar mısın?
Bile mi? Sanki Mamut formunda indirmiş gibi.Bence jack insan formunda bile inu ve neko ikilisini çok rahat indirir.
Sadece dış görünüşünden bu kanıya vardıysan tebrik ederim. Sende olağanüstü bir algı yeteneği olmalı.Bence jack insan formunda bile inu ve neko ikilisini çok rahat indirir.
Ohh, kahve içmeden bi' şey okumayacaksın demek ki.Ben ödül değil boyut olarak dediydim :/