Ben aniden uyanacak Luffy de bi tane geçirecek sandım bi ara :s Sonra düşününce hem yaşlı hem yaralı, Luffy bile vurmaz deyip kendimden utandımgeri zekalı bana yine kahkaha attırdı iki bölümdür acayip komik, yaralı adamın üstüne oturmuş şimdi de ya
![]()

Ben aniden uyanacak Luffy de bi tane geçirecek sandım bi ara :s Sonra düşününce hem yaşlı hem yaralı, Luffy bile vurmaz deyip kendimden utandımgeri zekalı bana yine kahkaha attırdı iki bölümdür acayip komik, yaralı adamın üstüne oturmuş şimdi de ya
![]()

Ya inanılmaz bir aptal ya. Geçen sayıda da bu tarz bir şey yapmıştı, konuşulan olayları algılayamadığı için etrafta şebeklik yapan bir maymundan farksız. Garibim benimBen aniden uyanacak Luffy de bi tane geçirecek sandım bi ara :s Sonra düşününce hem yaşlı hem yaralı, Luffy bile vurmaz deyip kendimden utandım![]()

Aynı zamanda Inu ve Neko'nun ekipleri de dinleniyordu yalnız, ve Law'ın tayfasıda Jack'in adamları karşısında savaşıyor, yani Jack'in daha fazla adam çağırması normal.Diğer taraftada habire müttefik geliyormuş aga hep bir tarafa bakmayalım lütfen biraz objektif olalım.Bu savaşta Neko ile Inu beraber dalabilirlerdi ama dalmamışlar o zaman ne olurdu onuda düşünmek lazım Jack sonuçta alamamış ne kadar karşı tarafta dinlensede sen Yonkou sağ koluysan buralarda zorlanmaman gerekir burada anormal olan Inu ile Nekonun gücü.
5-Ölmez de komalık durumda olabilir.Bi süreliğine devreden çıkmış olur.Gizem üstüne gizem var.
1. Samuraylar neden bu adaya geldiler?
2. Raizo nerede?
3. Sanji nereye ve niye gitti?
4. Dünya neden İnu ve Neko'yu bekliyor?
5. Jack öldü mü?
Tüm bunları nereye bağlayacak merak ediyorum.

Bu objektifligini Marco ve Wb konularında da göstersen keşke.Magellan'ı boşuna Impel Down'ın başına koymadılar, kimyasal silahlarla uğraşmak kolay değil, ne kadar güçlü olursan ol yenilebilirsin, Yeti kardeşlerin Zoro'yu indirmeleride buna başka bir örnektir.