Shepseed'in Sanji'den tek yerken elleri koyunkafasi şeklindeydi. Bu bolumde de dönüşümünün başlangıcını göstermiş. Muhtemelen giftersların hepsi ellerini hayvana donusturebiliyorlar.Ben de kesin demissiniz demedim.
Neko'yu pek sevmedim.

Shepseed'in Sanji'den tek yerken elleri koyunkafasi şeklindeydi. Bu bolumde de dönüşümünün başlangıcını göstermiş. Muhtemelen giftersların hepsi ellerini hayvana donusturebiliyorlar.Ben de kesin demissiniz demedim.
Döneceğini sanmıyorum. Zaten Dof'u kurtarmak için saldırdığında öldüğü haberi var. Hükümet neyi gizliyorsa artık?İnu'nu shanksa ile mazilerini merak ettim nakama çıkarlar belki.Arc sonunda kesin müttefik olurlarN.eko ise vahşi olduğundan etkilemeleri gerek onu da Zoro halledicek gibi.
Jack şimdi Zouya döneckmi dönmeyecekmi?
Zaten Neko adaya izinsiz gelen olursa mideme indirirdim diyor. Zoro'yu tanımazsa saldıracaktır görünce.Jack silahı İnu uyanıkken kullanmış galiba. haliyle o sıra neko usta uykuda. şimdi nekonun uyanma saati geldiğine göre ve zoro dışarda fink atarken karşılaşıp, elindeki kılıçlar yüzünden wano savaşçısı sanıp kapışmasınlar?
1-2 atışırlar vs olmaz. Kuma'ya yenildi mesela. Kendinden güçlü birisine yenilecektir abartmayın sözleri. Seride her karakter bir şeyler söylüyor.Zoro'nun birdaha kaybetmeyeceğim sözünü unutanlara duyurulur. Seride bire bir dövüşte 1 kere kaybetti oda Mihawk 809 bölümdür bu mağlubiyetin dışında(çocukluğuna dalanlara selam olsun) başka varmı?
Yalnız değilsin, bende ilk bakmada öyle sandımluffy law sandım