Açıkça söylemek gerekirse bölümü beğenmezsin de çok kötü demek art niyetliliktir.Açıkça söylemek gerekirse bölümü beğenmedim. Çok kötüye bastım ilk defa.
Mamut@Gravity Jack olabilir ya da Kaidou. Kaidouya bağlama sebebim yeleleri aynı Kaidounun saçını andırıyor.
Asıl soru Fil mi ? Mamut mu ? anlayamadım![]()
Namizou dediğin Nami mi? Lola'nın onu çağırdığı isim?Namizou ile akrabalık varsa o daha kötü sanki.
Jack yüzde 99.9En son gelen kim şimdi tahminleri alalım
Açıkça söylemek gerekirse bölümü beğenmezsin de çok kötü demek art niyetliliktir.
1-2 saat önce baktığımda vardı.@Smoker ibretlik yalan söylemiş, saatler önce çıktı diyerekTrollemesini çok iyi biliriz demediği kalmış
![]()
Sanji, CC'i tekmelemiyor sanırım.Frankynin yeni imajını görüyoruz Marco Reusu andırmıyor değil
Chopper Big Mom'un gemisinden gelen gülleleri CC' nin vücüduyla karşılayıp yanlış görmediysem CC' nin vücüduyla iade ediyor
Mantık CC 'nin gazı ve Sanjinin Alevli Ayağını çakmak niyetine kullanıp büyük bir patlama yaratmak galiba başarılı olmuşlar gibi gözüküyor.
Asıl aklımda kalan soru işareti 9.sayfada CC'nin Big Momun gemisine doğru düşmesi geri aldılar mı yoksa Luffy ve Law ittifakımı almaya gidecek görücez.
Law tayfasıyla buluşuyor. Beppo çok özlemiş belliSon sayfada Mamut mu Fil mi anlayamadım Zoan meyvesi yemiş birini görüyoruz büyük ihtimal Jack. Arkasındaki yele Kaidouyu andırsada mantık Jack olduğunu gösteriyor. Ve doğru anladıysam bir sonraki Arc : Wano Kingdom
Son sayfada Geyik Minkin arkasındaki Flamingoyu gördükten sonra haftaya Doflamingo görme umuduyla bekleyişteyim![]()
İlginç ben baktığımda yoktu nedense, Oro Jackson'daki yorumlarda yarım saat öncesinden başlıyor, bölümde o zaman koyulmuş1-2 saat önce baktığımda vardı.
Antik zoandır bence. Mink olamaz insan hali de var.
Şimdi o Jack ama meyvesi antik zoan mı? Mink mi? Yoksa yapay şeytan meyvesi mi?
Jack eğer tek başına gelip ortalığı dağıttıysa baya güçlüdür.