O tavşan da ki elektirik eldiven ne alaka ben oradayım. Ya da hadi var niye diğer elinde yok ..
Eldiven mevzusu,Skypiea arctaki kadranlara benzer bir şey olabilir belki .O tavşan da ki elektirik eldiven ne alaka ben oradayım. Ya da hadi var niye diğer elinde yok ..
O zaman farklı türevlerinin de çıkacağını düşünebiliriz.Eldiven mevzusu,Skypiea arctaki kadranlara benzer bir şey olabilir belki .
Benden sonra Oda'nın mesajlarını iyi almaya başlamışsınŞu kanişin saldırı da Zoro'nun ciddileşmesinin nedeni Oda'nın ayık olun gençler Enel sağlam gelecek mesajı vermesi bence. Meyvenin gücünü arttıracak veya artık kısmadan yıldırımların gücünü gösterecek herhalde Oda.
Mangayı baştan okuyorum. Teşekkür ederim kaçırdığım noktalar varmışBenden sonra Oda'nın mesajlarını iyi almaya başlamışsın
Bu minkmenler fazla kibirli kaptan olsa da acımayacağız falan.Sanji bunlara hadlerini bildirmedi mi yoksa![]()
Doğal olarak bulunanı olabilir belki, kafamda kurgulayabildiğim en iyi bu maalesef şu anO zaman farklı türevlerinin de çıkacağını düşünebiliriz.