Cevap veremeyince hede hedö ?İki dakika saçmalamadan duramaz mısın?![]()

Cevap veremeyince hede hedö ?İki dakika saçmalamadan duramaz mısın?![]()
Gelen meteorda ying yang şeklindeymiş meyvenin içinde kairoseki, kairosekinin içinde meyve.Hatta meyvelere gücünü veren maddeler ile beraber kairoseki de vardı meteorda. Bir arada nötrleniyorlardı falan. Resmen çakma ying-yang.
Yalnız Dof'u paket ettiği için G4'ü fena bir teknik bellediniz, Dof'u dayanıklılığı Kaidou'nun dayanıklılığı ile kıyaslamamanızı tavsiye ederim, adam ölümsüz. G4'ün King Kong Gun'u bir halta yaramaz diyorum sen sınırsız kullanırsa yener diyorsunG4'ü uzun süre kullanırsa yener. G5 farklı bir şey olabilir. G5 diye bir şey de olmayabilir.
G4'ü Luffy sınırsız kullanabilirse zaten yenilmez olur. Gerisi hakisinin artışına bakar.
Kaido ya Luffy'nin altına emrine girer ya da paşa paşa dayağını yer. Başka seçenek yok.
Kaido Luffy'nin emrine girmeyeceğine göre Luffy vura vura yerin dibine sokacak o boynuzları kıracak.
Zaten Kaido yenilmez değil. Yenilmiş kaç kere. Sadece ölümsüz. Ölümsüz olmak yenilmez olmak demek değil.
Sanırım Kaido fanlığınız yenilmesini istemiyor.![]()
Cevap veremeyince dedi ya <3 Fanlık zor iş diyor bir deCevap veremeyince hede hedö ?Fanlık zor iş, sen de haklısın.
![]()
Herkese göre en iyi değişir. Fakat bana göre Op aleminde ki en iyi meyve bu. Çünki potansiyeli en fazla meyvedir. En tehlikeli meyve dersen Magu Magu ile başa baş giderler bak. Mesela OP alemi değil de genel fantastik serileri baz alsak Enel'in meyve God. Üstüne bi güç yok ama OP aleminde bi cacığı yok kendi kalbini attırmaktan başka.en iyi meyve seçiyorum
Hani Kaidou'nun adını duyunca altına eden Dof'tan mı bahsediyorsun?
Şakaya vurdum oradaHani Kaidou'nun adını duyunca altına eden Dof'tan mı bahsediyorsun?![]()
Kacirmisim ben bunu. Uzuluyorum bide ölmus diye kapaklari takip etmedigim zamanlar :/Hehe reyiz çürüyecek adam mı hiç çoktan newkamaların başına geçmiş bile
Doflamingo'nun yegane kurtarıcısı Jack denen kibirli gafil değil Bon Kurei-sama'dır.Bu da böyle biline![]()
![]()
Harcadi yani acei. Beyazsakali da harcadi. Herseyi senaryo geregi yaziyor zaten. Luffynin kk olmak istemeside senaryo geregi mesela :/ Mr.2 olacak beni de uyardilar@Checkmate WB ve Ace'n ölmesi gerekiyordu senaryo gereği. Ace bariz kurtulurdu ama Oda bilerek geri çekti, öldürdü. Mr.1 yaşıyor hala.