Geleceğin filo amirali Coby-sama'nın Morgan reyiz için yaptığı yorum çok açık bence.Belli belli koymuş reyiz. Zaten bu kadar güçleneceği ilk çıktığı zamandan belliydi daha kimse slash ne bilmezken slash atıyordu reyiz.
![]()
Geleceğin filo amirali Coby-sama'nın Morgan reyiz için yaptığı yorum çok açık bence.Belli belli koymuş reyiz. Zaten bu kadar güçleneceği ilk çıktığı zamandan belliydi daha kimse slash ne bilmezken slash atıyordu reyiz.
![]()
Coby de, Morgan da...Coby Amiral olacak olsa bile bu seri sonuna doğru olur. Ayrıca ne alakası var Coby ile ?Coby'de Morgan'da Luffy rakip olamaz. ( Bence )
Gear 5'in seviyesini nereden bildiğini hala söylemedin?Ayrıca ne seviye olacak amiral mi yonko mu Ve yahut hangi şahsın seviyesine eşit olacak.@Marco Ben Kaidou'nun seviyesini biliyorum, g5'in seviyesi ona yeter mi![]()
Bazen doğa seni yutar yok olursun bazen de sen doğaya hükmedersin oranın efendisi olursun. Luffy koca bir medeniyetin kaybolduğu adaya hükmedebiliyor. Aynısı burada da geçerli. Buradaki Minkler de hayvanları evcilleştirmişler vs.Eyw, senden başkası cevap atmaya tenezzül etmedi.:/ İnsanlar besin zincirinin en tepesinde değil o zaman.
Bu tahmin bana ait değil yanlış anlaşılmasın. Gemi başlığında da vardı:/Yuvarlanan MamutBu Jack denen elemanın maskesinin ön tarafında fil dişleri olacak.Dediydi dersiniz
![]()
Doğrusun kusura bakma düzeltiyorum.Coby de, Morgan da...![]()
Law ile beraber de yenebilirler. Lawın meyve ile kestin mi o terör estiren Kaido'dan eser kalmaz. Fiyakasını çiziverir Law. Power up alır Luff bu arcta.Bir sonraki Boss Jack çıkarsa anlarım ama Kaidou çok zorlama olur. Dof'u bile g4 ile zor yenmişken dayanıklılığın babası Kadiou reyize g4 sökmez, g5 açsa en fazla çizik bırakır.
Sonra neden amiraller küçümseniyor. Aokiji-Akainu-Kizaru gibi adamlarla aynı rütbede olacak he Coby?Coby Amiral olacak olsa bile bu seri sonuna doğru olur.
Jack ile ilgili yorum yapıyorum, Doffy den güçlü diyorum. Okusana onları.Doğrusun kusura bakma düzeltiyorum.
Bu arada konu ile alakalı olarak da yazsaysdın bir şeyler.:S