Şu an sefa sürüyor o ne kendini yakması1 miydi 2 miydi. Kamacı varya luffy için kendini yakan
Şu an sefa sürüyor o ne kendini yakması1 miydi 2 miydi. Kamacı varya luffy için kendini yakan
sağolstream çıktı
Zaten law ölümsüzlük basmak istese Usoppun Reylehiye one pieceyi sorduğu zamanki Luffynin atarından yer.Sanji 20 ise zoro 21 güç seviyesi ezmeyin reyizi yeni dünya rezillikleri bıktırdı odanın Sanjiye yeter bu yaptığı.bu bölümdede çıkıp bi boğa luffye kafa tutuyo davşan yarimiz Zoroyu bildiğin zorluyo bi arkadaş serzenişte bulunmuş çok haklı.Zoronun punk hazardda luffye kendine gel demesi hiç bir işe yaramamış.Moriadan bahseden biri vardı bende gelmesini çok bekledim özelliklede oyuncakların arasında ona çok benzeyeni gördüğümde hatta yanında absalom vardı belki buraya gelebilirler.Hatta absalom ve şu boğa gorilin ve bilmediğimiz diğer 2 bekçi gölgelerini luffye verirler bizim oğlan g4 le tahatlıkla alır jacki.Mümkünse olmasın . Ölümsüz haliyle KK olacaksa , köyüne dönsün timsah falan avlasın![]()
Perou nerde yav Pedro yazmiyo mu ordaBuradaki "Perou!" yalama efekti benim bildiğim. Sanji'yi de yaladıysa ölmüş olması normal
![]()
Jackin gözlerden belli adam psikopat , filin üstünden geçmiş resmen.Jack bunları fena biçmiş ama. Kadın minkler hariç alayı bandajla takılıyor. Hepsini elden geçirmişlerBakalım hangi yaratığın zoanı var saykoda.
Doffy'nin üstü olmak zorunda.Jackin gözlerden belli adam psikopat , filin üstünden geçmiş resmen.
Ama ben yinede Doflamingo kadar olduğunu düşünmüyorum , en iyi denk güçte olur.
Değil niye olsun ki , Lawın deyimiyle yerlatında iş yapan en güçlü isim ve patron Dof zaten.Doffy'nin üstü olmak zorunda.
Yani mantıken Jackte yeraltı örgütlerinden. Dof ise yerlatının lideri gibi bir şey yani Jack'in üstünde olması gerek. Zira rakip değiller Jackin altındaki adam ''sama'' falan diyor. Tabi bu bildiğimiz kısmı. Bilmediğimiz şeyler olabilir. Belki Jack, Dofu korusun diye gardiyan gibi bir şeydir. Kaido başına dikmiştir Dofun. Vergo, CC olayı gibi biraz. Hani Jack = +/- %25 Dof gibi bir aralık var kafamda.Jackin gözlerden belli adam psikopat , filin üstünden geçmiş resmen.
Ama ben yinede Doflamingo kadar olduğunu düşünmüyorum , en iyi denk güçte olur.