Smoker 8 Mar 2022 #1 Tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutlarım. Tüm üyelerimizi bu güzel günde avatarlarını kadın karakterler ile süslemeye davet ediyorum.
Tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutlarım. Tüm üyelerimizi bu güzel günde avatarlarını kadın karakterler ile süslemeye davet ediyorum.
Onur 8 Mar 2022 #2 @Yamato, @Wataame Daisuki, @kagura, ve diğer hatırlamadığım arkadaşların dünya kadınlar günü kutlu olsun. Admini inceliği için de kutluyorum.
@Yamato, @Wataame Daisuki, @kagura, ve diğer hatırlamadığım arkadaşların dünya kadınlar günü kutlu olsun. Admini inceliği için de kutluyorum.
Dattebayo..! 8 Mar 2022 #3 Dünyanın en estetik varlığının gününü kutlarım. İyi ki varsınız. Ömrünüz boyunca sözlü ya da fiziksel hiçbir şekilde şiddet görmeden taciz edilmeden aşağılanmadan özgür bir birey gibi yaşayabilmeniz dileğiyle.
Dünyanın en estetik varlığının gününü kutlarım. İyi ki varsınız. Ömrünüz boyunca sözlü ya da fiziksel hiçbir şekilde şiddet görmeden taciz edilmeden aşağılanmadan özgür bir birey gibi yaşayabilmeniz dileğiyle.
Gannicus 8 Mar 2022 #5 ''Dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir.'' Mustafa Kemal Atatürk.
The Nameless 8 Mar 2022 #8 Burada kutlamak bana garip geliyor nedense Avatarımı bu özel günde değiştiriyim de bir anlamı olsun o zaman. Kadınlar gününüz kutlu olsun
Burada kutlamak bana garip geliyor nedense Avatarımı bu özel günde değiştiriyim de bir anlamı olsun o zaman. Kadınlar gününüz kutlu olsun
William cutting 8 Mar 2022 #9 Cis kadın, gay kadın, trans kadın... Hepinizin kadınlar günü kutlu olsun. (Terfler hariç.)
Büyük Korsan Kaidou 8 Mar 2022 #10 Bugünün şerefine avatar değiştirmek şart oldu. Kadınlar günün kutlu olsun Crocoboy...