Son sayfadaki hikaye kısmını geçersekİyi bir bölümdü. Tek bölümde bircok olay anlatılmış oldu, çokta gerekli olmayan sahneler aradan çıkarılmış oldu.
Ancak son sayfayı anlayamadım, neler oldu o sayfada?
Yanlız detay şu ki beni neden öldürmedin diyen Bellamy'e Law Luffy senin arkadaşın oldugunu söyledigi icin getirdim diyor...Bölüm fena değildi bence. Güzel yerde bitti. Bellamy Law'a gelecek gibi görünüyor.
Biliyorum ama durduk yere alakasız iki karakterin laf dalaşına girmesi böyle bir izlenim uyandırdı. Sonuçta Law arkadaşı olduğun için dedikten sonra tartışma bitmedi.Yanlız detay şu ki beni neden öldürmedin diyen Bellamy'e Law Luffy senin arkadaşın oldugunu söyledigi icin getirdim diyor...
Spoilerda sengokuyu görünce aklıma ilk sen geldin, bir daha çıkma ihtimali çok düşük bir karakterin fanı olmak büyük işSengoku'nun çıktığı her bölüm çok iyidir. Sengoku'dan daha fazla sevebileceğim bir karakter çıkacağını düşünmezdim ama emekli Sengoku çooook daha farklı geldi ve yüzüme bir gülücük kattı. Adamın işi gücü yemek olmuş, ve omuzları sorumluluklardan kurtulduktan sonra bi rahatlamış adam yaa.
Luffy ile Issho aynı sayfada gösterilseler bile ayrı yerlerde olabilirler. Yoksa Luffy, Tsuru ile Issho'yu karşılarına alacak değildir herhalde. Gülümsediğine göre illaki vardır başka şeyler.Son sayfadaki hikaye kısmını geçersek
Luffyler kaçarken Luffy geri dönüyor ve üzerlerine gelen donanmanın karşısına duruyor.
Fujitora Luffy hakkında hala şanslı olup olmadıgını ve onu test etmesine izin vererek kendisini onurlandırmasını söylüyor.
Yani kısaca Luffy vs Fujitora olacak kısa bile sürse
Yanlız detay şu ki beni neden öldürmedin diyen Bellamy'e Law Luffy senin arkadaşın oldugunu söyledigi icin getirdim diyor...