kör topal
Dragon ile Kaido arasında güçlerini gösterme amaçlı bi kavga olsa güzel olur ama oda yüzünden imkansız
oda oda no mi yiyeydik iyiydi

Aslında bak sana imkansız değil ama bir tahmin söyliyim bu savaş olacak falan bizim tayfa baya sağlam dayak yiyecek falan filan sonra dragon gelecek tek laf etmeden dalacak bu kaidoya kafa gözDragon ile Kaido arasında güçlerini gösterme amaçlı bi kavga olsa güzel olur ama oda yüzünden imkansızoda oda no mi yiyeydik iyiydi
Bence yaniliyosun yanlis anlama ama WB nin marinforda naptigni gördük B.haki yetersizdi simdiBen WB yaşlı diye güçsüz olacak mantığına karşı çıktım.Wb'nin genç hali zaten daha güçlü ama 2 yıl önceki WB'de Kaido ile denk dövüşür ve yener diyorum ben.
Bu adamlar yonkou Kaido WB rahat alır mantığı çok yanlış.Ben WB alır diyorum ama rahat demiyorum dövüşürler ve sonunda alır diyorum.Ama herkes WB'ye bunak muamelesi yapıyor.Kaido alır diyene de karşı kendi sebepleri var derim ama neyse bunu tartışamnın başlığı burası değil.
O iş anca bi 10 yıla olurAslında bak sana imkansız değil ama bir tahmin söyliyim bu savaş olacak falan bizim tayfa baya sağlam dayak yiyecek falan filan sonra dragon gelecek tek laf etmeden dalacak bu kaidoya kafa göz![]()
O kadar basit değl bu işler.kale gülü altı üstü. En güçlü bekliyormuş. Peh peh...
Garpa da şeytan diyormuş korsanlar. Bu Garp devil devil no mi yediğini mi gösterir???Bu kaidou meyvesi yok diyenler olmusta, adama yaratik diyolar onun icin zoan yemistir muhakkak. Ayrica tayfasinin sadece zoan tipi meyve yiyenlerden olustugunu biliyoruz bu da bir ipucu. Ne meyve yedigine gelince derisi kalin ölmuyor ejderha geliyor aklima. Ama ayi tipi varantik meyve yiyen bi adam vardi caylaklardan bunun emrinde reptilian tipi. Onda varsa bunun kesin antiktir ejderha olabilir bence. Suya atlasin ölür diyen arkadasa katiliyorum.
Bambina gibi zıplayarak çıkmıştır.Ejder meyvesini yiyip ucarak 10000 metreye cikmis olabilir, pullari yuzunden de gercek bedeni su almiyordur bu yuzden de su icinde cekic olmuyordur
Kardeş bunu defelarca tartıştık zaten, daha da tartışıp konuyu kirletmek istemiyorum. Ama garpda acede vasıfsızın teki. 2 de boşa çizilmiş karakterler.Garp'ı karıştırmasak
O yüzden çok da şey yapmamak lazımÖrnek verirken bile 3 kez düsündüm