Urogue , Bonney ve Mafyavari abi ve Drake ne ayak belli değil zaten. Hepsinin hikayesinin altından farklı bir şey çıkacak gibiAynen oradan atladı. Urugue kaidoya katılmış sanırım ya da kimliğini belli etmeden yanlarında takılıyor.
Urogue , Bonney ve Mafyavari abi ve Drake ne ayak belli değil zaten. Hepsinin hikayesinin altından farklı bir şey çıkacak gibiAynen oradan atladı. Urugue kaidoya katılmış sanırım ya da kimliğini belli etmeden yanlarında takılıyor.
Savaş ilan etti ama kid,apoo,hawkins'i pek tiklemez gibi geldi.Onlarında işine gelir.Sanji ve tayfanın kıyafetler değişmiş.Koyun adam dı sanırım saldıran.Ortalık karıştı iyice.Tayfa 2 ye bölük,amiralin ne yapacağı bilinmiyor,kaido savaş açıcam dedi.Denizciler ve hükümet dofu vermek istemez.Shanks ve bigmom devreye girer ama nasıl ? Luffy nin kelleyi isteye bilir kaido ve bigmom.Pek toparlanacak gibi durmuyor ya bakalım.
Abi tipe bak ya ahahahaha
Gülümseyerek bakıyorum seriye. Bunu atçaktın Mw nin ortasına eğlenecekti
Kaido tayfaya gelsin 
Valla beklerim bundan.Smilelarla ordu toplayıp vs mi atmayı planlıyordu onlarla. Bu manyağın olayı ne lanAbi tipe bak ya ahahahaha
Gülümseyerek bakıyorum seriye. Bunu atçaktın Mw nin ortasına eğlenecekti
Kaido tayfaya gelsin
![]()
Luffy'i sever bu. Önce vs atarlar sonra bunu destekler. Abi çok iyi bölüm, sabırsızlıkla Türkçe çeviriyi bekliyorum.
Bıyıkları uzamış başkan![]()
Kaidoyu kafasında değiştirmiş baya oda. Üsttekiyle alakası yok.