Bir kaç Reiju fanı vardı bu bölüm onlara yaradı resmen 
Bir kaç fiziksel abartı dışında güzel kız

Bir kaç fiziksel abartı dışında güzel kız

O kadar ilerlemedimAh be duygulandırdın reyiz![]()
Daha önce de o seslendiriyordu.Dalga geçerken ciddi ciddi Chopper çıktıAma tam oturmuş sesi
![]()
O zamanlardan piyasada Chopper olmadığı için farketmemişimDaha önce de o seslendiriyordu.
Ayrıca normalde sesleri genelde tanırım. Bu Kuma'nın sesi bu kadar mı değişik mi olur be. Hiç benzemiyor.
Ben tekrar izlediğimden olabilir ama chopper çıktıktan sonra da ufak tefek sanjının geçmişinin olduğu bölümler varO zamanlardan piyasada Chopper olmadığı için farketmemişim
Yalnız Kuma'yi seslendiren adamda nasıl bir yetenek varsa artık ses tamamen farklı![]()
Bu daha iyiBen tekrar izlediğimden olabilir ama chopper çıktıktan sonra da ufak tefek sanjının geçmişinin olduğu bölümler varBu ara Kumanın seiyusu hakikaten yetenekli şapka çıkartırım
![]()
Hiç hatırlamıyorum ki artık o bölümleriBen tekrar izlediğimden olabilir ama chopper çıktıktan sonra da ufak tefek sanjının geçmişinin olduğu bölümler varBu ara Kumanın seiyusu hakikaten yetenekli şapka çıkartırım
![]()
Hacı usopp'un seiyusu varken ona laf düşmez. Hem moria'nın sesini ben bile çıkarabiliyorumBu daha iyi