Alpamis
Kong'un işe yaramadığı canavar varmışGittim , geldim.
Bu kanıya nereden vardın?
Kong'un işe yaramadığı canavar varmışGittim , geldim.
Bu kanıya nereden vardın?
Derisi falan kalın çeşit çeşit hayvan vardır. Buradan Dofy den güçlü diye bir sonucu nasıl çıkardın. Dofy o adaya gitse yarım saate tüm hayvanları evcilleştirir. Adam gök iblisi.Kong'un işe yaramadığı canavar varmış![]()
He Dof saldırılara dayanınca en güçlü, başkası dayanınca ''olur mu öyle şey''Derisi falan kalın çeşit çeşit hayvan vardır. Buradan Dofy den güçlü diye bir sonucu nasıl çıkardın. Dofy o adaya gitse yarım saate tüm hayvanları evcilleştirir. Adam gök iblisi.![]()
Derisi kalın.Derisi falan kalın çeşit çeşit hayvan vardır. Buradan Dofy den güçlü diye bir sonucu nasıl çıkardın. Dofy o adaya gitse yarım saate tüm hayvanları evcilleştirir. Adam gök iblisi.![]()
Luffy adadan ayrılırken 3 hayvan vardı yanında ağlamaklı. Aslan-Lion Bazuka, Goril- Kong,King Kon Gun ama daha timsah ile ilgili saldırı yapmadı Crocodile diğer arca kaldı, delici saldırı geliyor kanımcaBu arada Luffyde başka tekniklerde varmış. ''Kong işe yaramadı'' diyor. King Konguda o olaydan sonra öğrendiği düşünülürse, Luffy ya kaçıp kurtulmuş yada elinde başka kozlar var hala.
O hayvanlar nasıl güçlü olsa olsa Hp si fazladır. Büyük güçlü hayvanların illa zayıf yönü vardır. Timsahın derisi pulludur, atıyorum yumruk atamazsın. O hayvanlarını deşer geçer Dofy , öyle Lufy gibi vura vura indirmez.Derisi kalın.Yahu Dof'u zıbartan teknik onlarda işe yaramıyor. Luffy'nin başlarda karşılaştığı fil bunların en güçsüzlerinden belki de. Ama gücünü gördük. :S
Bu arada Dof dayanıyor diye tekniğe Luffy'den güçlü yaptınız. :S Bu canavarda atakları yer yer. Luffy'i aşağıya düşünce öldürür.Al sana güç.
![]()
Hiç bir şey bulamadım diyecek.He Dof saldırılara dayanınca en güçlü, başkası dayanınca ''olur mu öyle şey''![]()
Arkadaşım harbi şaka yapmıyorsun değil mi ? Trollükte yok ? Adamın hızı azalma oldu diyelim de adam gözüyle takip edemiyor G4 Luffy'yi.Nasıl ayak uyduracak hızınaO hayvanlar nasıl güçlü olsa olsa Hp si fazladır. Büyük güçlü hayvanların illa zayıf yönü vardır. Timsahın derisi pulludur, atıyorum yumruk atamazsın. O hayvanlarını deşer geçer Dofy , öyle Lufy gibi vura vura indirmez.
Dofy handikaplarına rağmen dayanıyor diyorum. Tabi bu benim düşüncem. Yoksa G4 de olsa Lufy ' yi yakalayıp yerden yere vururdu. Ama adamın hızında büyük bir azalma oldu. Nerdeyse oturduğu yeren savaşacak.
Hiç bir şey bulamadım diyecek.![]()
Yahu bunların hepsi varsayım.:S Kardeşim mangaka koskoca WB'yi bu şekilde çizdi. Dof böyle bir durumda ve bunu göstermeyecek ? Yahu Dof'Un kendisi o saldırıdan sonra konuşmalar yapıyor. Ayrıca Law'a da intihar girişimin için sağolasın şimdi öl.:S diyor.O hayvanlar nasıl güçlü olsa olsa Hp si fazladır. Büyük güçlü hayvanların illa zayıf yönü vardır. Timsahın derisi pulludur, atıyorum yumruk atamazsın. O hayvanlarını deşer geçer Dofy , öyle Lufy gibi vura vura indirmez.
Dofy handikaplarına rağmen dayanıyor diyorum. Tabi bu benim düşüncem. Yoksa G4 de olsa Lufy ' yi yakalayıp yerden yere vururdu. Ama adamın hızında büyük bir azalma oldu. Nerdeyse oturduğu yeren savaşacak.
Hiç bir şey bulamadım diyecek.![]()