Zonguldak sıkıcı deyip tekrar başlarsın.Torikoda bug bulduğun gün seriyi bırakırım, kayıtlara geçsin lütfen.![]()
Zonguldak sıkıcı deyip tekrar başlarsın.Torikoda bug bulduğun gün seriyi bırakırım, kayıtlara geçsin lütfen.![]()
Bunu yazdıktan sonra Dofun kafesle ve klonla hiçbir bağlantısının olmadığından kesinkes emin oldum. Bence sen arcı baştan oku. Bulut örneğinde de kukla örneğinde de iplikler Dofun elinde duruyor. Klonda ve kafeste ise Dofun ellleri meşgul onu da geç klon Dof bir yerde biriyle muhabbet ederken başka yerde başkasıyla muhabbet ediyor. Bug diye boşa demiyoruz mantık bulma çaban nafile.Dof'un klonlarıyla da bağlantısı var ama göremiyoruz. Gökyüzünde uçarken bulutlarla da bağlantısi var ama göremiyoruz. Birisini kuklası yaptığında da bağlantısı var ama yine göremiyoruz. Senin görmemen olmadığı anlamına gelmiyor.
Başka yerden saldır savcım...
Hah baştan oku lafını da duyduk ya şimdi tam oldu. Devam et sen. :SBunu yazdıktan sonra Dofun kafesle ve klonla hiçbir bağlantısının olmadığından kesinkes emin oldum. Bence sen arcı baştan oku. Bulut örneğinde de kukla örneğinde de iplikler Dofun elinde duruyor. Klonda ve kafeste ise Dofun ellleri meşgul onu da geç klon Dof bir yerde biriyle muhabbet ederken başka yerde başkasıyla muhabbet ediyor. Bug diye boşa demiyoruz mantık bulma çaban nafile.
Yoo, bırakmazsın. Zonguldak çok sıkıcı gibi bişiler uydurup devam edersin.Torikoda bug bulduğun gün seriyi bırakırım, kayıtlara geçsin lütfen.![]()
Var.Bu hafta bölüm var mı?
Emin misin? Çok kötü hislerim var, Japonya da tatil filan olmasın?
Aradan yeni çıktı. Ara olsa bile One Piece'e özel olmaz. Jump'ın çıkmaması lazım.Emin misin? Çok kötü hislerim var, Japonya da tatil filan olmasın?
Teşekkür ettim.