Montana 3 Haz 2015 #2 Luffy uyanıyor ve bölüm bitiyor sanırım. Dof'la karşı karşıya geliyorlar. Burgess hala ayaktaymış bi' de.
Luffy uyanıyor ve bölüm bitiyor sanırım. Dof'la karşı karşıya geliyorlar. Burgess hala ayaktaymış bi' de.
kingra 3 Haz 2015 #3 Buyuk ihtimal luffu bu bolumde uyanamaz. Yada sonunda uyanir. Fazla bisey beklemiyorum. Oda sundurdukce sunduruyor. Hadi bakalim.
Buyuk ihtimal luffu bu bolumde uyanamaz. Yada sonunda uyanir. Fazla bisey beklemiyorum. Oda sundurdukce sunduruyor. Hadi bakalim.
Feynman 3 Haz 2015 #5 Bu günü perşembe sanmıştım, sabahtan beri bekliyordum. Güzel güzel ben de ara var sanmıştım.
Beijin 3 Haz 2015 #6 Luffy g6 acacak. Dofun imanina yuruyecek. G5 i atliyacak. Dofun imana g5 te kurtarmaz cunku. Yok illa g4 derse bi kong gatling isterim :/ Peceteye yazip Odaya gondericem.
Luffy g6 acacak. Dofun imanina yuruyecek. G5 i atliyacak. Dofun imana g5 te kurtarmaz cunku. Yok illa g4 derse bi kong gatling isterim :/ Peceteye yazip Odaya gondericem.
gunmania 4 Haz 2015 #7 Cavendish Viola'yı veya Rebecca'yı kurtarır mı? Moderatör tarafında düzenlendi: 4 Haz 2015
Sugoı 4 Haz 2015 #8 Luffy bölüm sonunda uyanacak sonra da 1 hafta ara. Cidden Oda'dan ne bekliyorsunuz ki :/