yine araya girmeyim ama yanlış anlama baştandir manga okudum zaten animeyi enies lobby arctan bu yana takip etmiyorumNiye araya girdin sen?
Seriyi baştan oku, animeye çok bulaşma o zaman sende de o kafa oluşmaya başlar, belki.![]()
yine araya girmeyim ama yanlış anlama baştandir manga okudum zaten animeyi enies lobby arctan bu yana takip etmiyorumNiye araya girdin sen?
Seriyi baştan oku, animeye çok bulaşma o zaman sende de o kafa oluşmaya başlar, belki.![]()
Sana attığım mesajı yanlış anlamışlar.yine araya girmeyim ama yanlış anlama baştandir manga okudum zaten animeyi enies lobby arctan bu yana takip etmiyorum
Daha bitmesin mi ? Kaç bölüm dövüştüler hala bitmecek mi ?aynen luffy biraz daha çalacak doffye ama dövüş bitmez yine
Felaket tellalı gibisin ama ne yazıkki bana da öyle geliyor.Bu haftada şöyle olacak:
Rebecca-Lucy kurtardın bizi.
Luffy-Sen Viola'ı alıp burdan uzaklaş.
Zoro tarafı kafesi itiyor.Amiral birşeyler söylüyor.Arenadaki dövüşçüler Luffye güveniyor.
Dof Luffyle konuşuyor.
Luffy '' İşini bitireceğim''
Son.
Manyak mısın abi oda oradan 3 bölüm çıkartır.Bu haftada şöyle olacak:
Zoro tarafı kafesi itiyor.Amiral birşeyler söylüyor.Arenadaki dövüşçüler Luffye güveniyor.
Dof Luffyle konuşuyor.
Son.
Viola Law`ın yanında değil mi ?Bu haftada şöyle olacak:
Dof Luffyle konuşuyor.
Son.