Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Daha gözlüklerin, korkuyla geceleri uyanmasının sırrı açıklanmadı. Dövüşün bu kadar erken bitmesi güzel olmaz. Şimdi Luffy bi dayak attı, üstüne bi posta yemezse rahat etmez. Muhtemelen rage form bi Doffy göreceğiz.
Korkuyla geceleri uyanmasının sebebi küçüklüğünde olanlar değil miydi ?

luzo

düşününce doffy daha şu kutsal ejderlerle ilgili sakladığı şeyi falan açıklayacak daha işimiz var galiba :/

Sen olayı yanlış anlamışsın :/ Orada ki yüz ifadesi , yumruktan dolayı oluşan basıncın yüzde ki dağılımı.
Basite indirgersek eğer :/ Yumruktan dolayı yüz hatlarının kontrolünü kaybetmiş. O yüzden bilinç dışı bir duruş.
Ağzımı kapatayım kan öyle çıksın olayı değil yani :/ Vurdumu ağzını bile açmasına imkan vermemiş adamın :(
Yumruktan dolayı bilinçli şekilde o şekle girecek hali yok elbette ama bariz dişlerini sıkıyor işte resimde.Yani öyle şoka falan girmemiş yumruk yüzünden.Refleks olarak dişlerini sıkıyor.Tamamen kendini kaybetmiş dayanıyor yani.Tavrında da değişiklik yok.Hani psikopatlar saatlerce dayak yer de soğukkanlılığını korur ya aynı o şekilde.10 tane daha yese aynı şekilde bakacakmışçasına bir ifade var suratında.

Zaten önceki bölümlerde Zaraki tarzı bir laf etmişti.Acı savaşlardan alacağın zevkin bedelidir gibisinden şu an net hatırlamıyorum.

Soldaki yazıdan anlaşılan bu son sayfa. Dediğin olsa bile diğer sayıya kalacak gibi.
Sayıyı görmeden net bir şey demek istemiyorum ama Dof'un bu kadar çabuk saf dışı kalacağını düşünmek fazla iyimserlik olur.
Ayrıca uyanmış meyve olayı bu kadar çabuk harcanmaz, en azından 1-2 sayı daha devam etmesini bekliyorum vs nin.
Tahmini olarak, bu sahne itibariyle Kafes devre dışı kalıyor gibi görünüyor bundan dolayı Dof'un şarlterleri atacak sonra dediğim uyanmış meyve mevzusuna geçer.

Daire içine aldığım yerler bunun son sayfa olduğunu gösteriyor spoilere göre meyve uyanışını gerçekleştirdikten sonra bile eğer öyle bir durum varsa (Uyandırıyorsa) bu arada olmuş ama Luffy yine de vurmuş gibi gözüküyor halk sevindiğine göre muhtemelen Dof yada kuş kafesi birlikte düştü yada sadece kuş kafesi kalktı Dofi hala devam edecek diye iki durum var meyve uyanışı pek işe yaramamış gibi gözüküyor spoiler ve düşen resimler hep Luffy'nin saldırılarıyla dolu.

Adam kaç sayıdır dayak yiyor lan :/ Dövüşün bir adamı edebi olur :/
Gelen vurdu giden vurdu acımaya başladım :/ İyi ki Saboda bir tane patlatmıyor :(

Herşey iyi hoşta, Luffy g4 moduna geçtikten sonra Dof varlık bile gösteremedi. Lucci vssinde g2li Luffy'e gayet iyi karşılık vermişti. Dof şamar oğlan oldu. Dof'dan bişiler çıkar mı bilinmez ama karizması yerlere indi bu sayıda.

Gelen vurdu giden vurdu acımaya başladım :/ İyi ki Saboda bir tane patlatmıyor :(

Burdan şu sonuç çıkıyor tüm manga aleminde karizması çizilmeyen tek adam Oroc reis :cool:

Üstteki mesajımı görmedin sanırım. :/ Adam işkencenin alasına maruz kalmış yumruğu mu umursar yahu.Yenilişi bence crocodile gibi olacak.Karakterinden taviz vermeden sakin ve epik bir biçimde.Gıkı çıkmayacak bence onun gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık