Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
13 sene önceki depresyonu depreşince Terminatör moduna geçecek. :D
Gözlükler kırıldıktan ve sırrı açığa çıktıktan sonra olabilir.Lucci kapışması gibi olacaksa aklıma bu geliyor.

Çok beklersin :/

Unutmadan :/
Eh yani şimdi resmi attın da ne oldu ? Bu yaptığın eziklik psikolojisi.Çekemiyorsun en başından beri fanı olmadığın için. :/ Bunca zaman Doflamingo'nun yaptıklarını ve değerini değiştirmez bu sahneler.Adam ağzı ve dişleri kapalı biçimde kan çıkartıyor.Dayanıyor acıya psikolojisinde çok değişme yok.Ezik bir tip olsa vereceği tepkiler Sezar gibi olurdu. :)

Bana kalırsa bu sahne, uyanmış meyve olayının başlayacağı an olacak.
Düşününce, G4 ten sonra Dof hiç bir varlık gösteremedi. Adamın tek yaptığı oradan orada uçmaktı. Bu sahneden sonra, gerçek manada ciddileşip Luffy'e uyanmış meyve hakkında ufak bir nutuk çektikten sonra vs nin biraz daha şiddetleneceği kanaatindeyim.
Ayrıca, uyanmış meyveyi tek sayıda işleyip aynı anda Dof'un kalemini kırmaz Oda, ihtimal vermiyorum pek.
Soldaki yazıdan anlaşılan bu son sayfa. Dediğin olsa bile diğer sayıya kalacak gibi.

Eh yani şimdi resmi attın da ne oldu ? Bu yaptığın eziklik psikolojisi.Çekemiyorsun en başından beri fanı olmadığın için. :/ Bunca zaman Doflamingo'nun yaptıklarını ve değerini değiştirmez bu sahneler.Adam ağzı ve dişleri kapalı biçimde kan çıkartıyor.Ezik bir tip olsa vereceği tepkiler Sezar gibi olurdu. :)
Sen olayı yanlış anlamışsın :/ Orada ki yüz ifadesi , yumruktan dolayı oluşan basıncın yüzde ki dağılımı.
Basite indirgersek eğer :/ Yumruktan dolayı yüz hatlarının kontrolünü kaybetmiş. O yüzden bilinç dışı bir duruş.
Ağzımı kapatayım kan öyle çıksın olayı değil yani :/ Vurdumu ağzını bile açmasına imkan vermemiş adamın :(

bu arc başladığından beri günceldeyim şansıma uzun arc geldi, daha önce ne güzel takır takır izliyordum. herhafta yeni bölüme daha alışamadım o yüzden umarım doffy bu sayıda yenilir :/

Cedric

Lucci gibi dövüş bekleyenler bence çok bekler gibi geliyor. Lucci gibi dövüşü ancak opun bitimine doğru görürüz BB ve ya WG de olacaklar da.

Sen olayı yanlış anlamışsın :/ Orada ki yüz ifadesi , yumruktan dolayı oluşan basıncın yüzde ki dağılımı.
Basite indirgersek eğer :/ Yumruktan dolayı yüz hatlarının kontrolünü kaybetmiş. O yüzden bilinç dışı bir duruş.
Ağzımı kapatayım kan öyle çıksın olayı değil yani :/ Vurdumu ağzını bile açmasına imkan vermemiş adamın :(
Ahaha Tensei-sama yine fotolarla girmişsin olaya :D Nedense spoiler ilk geldiğindeki kızgınlık kalmadı bende. Artık çıksa da okusak ne oluyor. Şu attığın Dof'un yamulmuş olduğu fotolar acaba meyve uyanışından önce mi yoksa sonra mı? Önceyse işimiz var, ama sonraysa artık vs 3-4 haftayda biter en geç. Bitse de ödülleri ve de Dragon, Shanks, Rayleigh, Gard, Vivi, Usopp'un köylüleri görsek :artiz:

Daha gözlüklerin, korkuyla geceleri uyanmasının sırrı açıklanmadı. Dövüşün bu kadar erken bitmesi güzel olmaz. Şimdi Luffy bi dayak attı, üstüne bi posta yemezse rahat etmez. Muhtemelen rage form bi Doffy göreceğiz.

Ahaha Tensei-sama yine fotolarla girmişsin olaya :D Nedense spoiler ilk geldiğindeki kızgınlık kalmadı bende. Artık çıksa da okusak ne oluyor. Şu attığın Dof'un yamulmuş olduğu fotolar acaba meyve uyanışından önce mi yoksa sonra mı? Önceyse işimiz var, ama sonraysa artık vs 3-4 haftayda biter en geç. Bitse de ödülleri ve de Dragon, Shanks, Rayleigh, Gard, Vivi, Usopp'un köylüleri görsek :artiz:
Baratie'yi unutma, en güzeli orası.

Korkuyla geceleri uyanmasının sebebi küçüklüğünde olanlar değil miydi ?
Evet ama bu kadar sağlam (manyak) bir adam geceleri öyle uyanıyorsa daha başka işler çıkar diye düşünüyorum. Aslında daha çok umuyorum diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık