Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fanıyım sadece bunu herkes biliyor zaten.Mangada ne yaptıysa hakkını vermek lazım.Sevilmeyen karakter ve düşman olduğu için değerini düşürmeye çalışmıyorum.Forumda yapılan bu.Dof h.haki açınca ortalık malı oldu diyenlerin mantığı ne sence. :/ Zamanında durum böyleydi hala çok bir değişiklik olduğu söylenemez.

bu meyvenin uyanışı tam olarak ne çıkacak acep. her meyvede böyle bir olay varsa gura gura meyvesi bu halde bile dünyayı yok edebilecek bir meyve , uyanış modunda kullanıcısı ay ve güneşi yok eder herhalde :confused:

Aklıma nedense hemen Smoker geldi. Oyun dışına atmıştım ama bu olay işleri değiştirir. Bir şeyler beklememek ayıp olur ondan. O kadar Adamı esmiştim zamanında ama olsun:D
Manga'ya yeni bi soluk daha kattı Oda az çok arkadaşların bahsettiği gibi örneklerini de görmüş olabiliriz. Croco çok pis akacak bu artık Allah'ın emri, adam kaç yüz bölüm önce beni bekleyin demiş resmen.
Acaba Law çoktan uyandırmış olabilir mi? Bu kadar op yetenekler göstermesinin sebebi bu muydu? Ölümsüzlük, beden değiştirme?
Luffy için bile sen bu seviyenin adamı değilsin diyorsa herkesten beklenmemeli. Tabii Marco sorusu geliyor akla acaba o formunu uyanmış halimi veya becerebiliyor mu?
Kîdin karşısına çıkmasın kimse bundan sonra:cool:

4 ALL

Croco'yu nasıl bağlayacak merak ediyorum.Adam, Luffy'e yenileceğini biliyor; uyandırmayı da biliyor ama uyandır(a)mıyor. Bu adamın hakisi de gene soru işareti.Verecek bu adama haki, kesin de nasıl toparlayacak ki acaba sonuçta yeni dünyadaki korsanlara bakılırsa; hakisiz ve meyvenin dibine vurduğunu söylese bile uyandırma olayıyla birlikte muhtemelen yetersiz bir meyve yeteneğiyle bu adam nasıl bir caydırıcı olabilir ki:confused:

Croco'yu nasıl bağlayacak merak ediyorum.Adam, Luffy'e yenileceğini biliyor; uyandırmayı da biliyor ama uyandır(a)mıyor. Bu adamın hakisi de gene soru işareti.Verecek bu adama haki, kesin de nasıl toparlayacak ki acaba sonuçta yeni dünyadaki korsanlara bakılırsa; hakisiz ve meyvenin dibine vurduğunu söylese bile uyandırma olayıyla birlikte muhtemelen yetersiz bir meyve yeteneğiyle bu adam nasıl bir caydırıcı olabilir ki:confused:
Uyanmış zoan'ı biliyor olması nasıl uyandıracağını bildiği anlamına gelmez. Hakinin ne olduğunu bilenlerin, hakiyi kullanamaması ile aynı mantık.

4 ALL

Uyanmış zoan'ı biliyor olması nasıl uyandıracağını bildiği anlamına gelmez. Hakinin ne olduğunu bilenlerin, hakiyi kullanamaması ile aynı mantık.
Da işte bu da onu caydırıcılıktan uzak yapmıyor mu sence de?Bir de adam İD den gelen gruptan askerlerin rahatsız olduğu ilk isim tabii schiliğinin etkisi var.Bence eğer yeni dünya standartlarında çöp bir karakter olsa Oda onu ileriye saklamazdı.

Aslında uyanma nihai tekniği olabilir meyvenin. Mesela Croco'nun her şeyin suyunu çekmesi, Enel'in dirilmesi, Gençlik ameliyatı, BB'nin meyve çalması vs.

Arkadaş ne çıkmaz mangaymış geceden beri buradayım.Ne güzel perşembeleri sabaha doğru spoiler 11-12 gibi manga çıkıyordu.Bekle dur şimdi.

kao.one

Uyanış olayını sadece kutsal ejderler biliyor olabilir dofi dünya hakkında kimsenin bilmediklerini biliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık