Değil misin?Adamın değeri yeni biliniyor işte.Zamanında çok karalandı.Şu an Doflamingo için de aynısı yapılıyor iki laf edince de ağır fan damgası yiyoruz.Fanıysak hakkını arayacağız elbette bundan doğal bir durum yok.![]()
Hergün bir ya da iki panel çıkarttıp bölümü perşembe tamamlayacaklar bence.Ahhaha gıdım gıdım spoiler geliyor.![]()
Ya Momo nun meyve mutlak uyanmış zoansa. Yani Zoanların ulaştığı son seviyeye ulaşıp meyveleri kontrol gücü varsa?Uyanış çıktı bide.Zoan kullanıcıları hayvanları mı kontrol ediyor acaba.Kaido"nun olay az buçuk anlaşılıyor o zaman
Aslan Zoanı iyi gider işte :/ Mitoloji ile süslenmiş bir aslan olur tadından yenmez.Uyanış çıktı bide.Zoan kullanıcıları hayvanları mı kontrol ediyor acaba.Kaido"nun olay az buçuk anlaşılıyor o zaman
Doflamingo'dan beklenitiniz sizin düşmüştü ama. Hani adamın yenilmesine bir şey bulabilmek için durum vs olmaktan çıktı. Adam tüm güçlerini kullandı. Yok kafes yaptı. Yok klon harcadı felan gibi bahaneler felan üretmiştiniz.Adamın değeri yeni biliniyor işte.Zamanında çok karalandı.Şu an Doflamingo için de aynısı yapılıyor iki laf edince de ağır fan damgası yiyoruz.Fanıysak hakkını arayacağız elbette bundan doğal bir durum yok.![]()
Aslan Kral'dan da "esinlenme"sin bi zahmet :/Aslan Zoanı iyi gider işte :/ Mitoloji ile süslenmiş bir aslan olur tadından yenmez.
Bir kükremeyle alayını kontrol eder. :/ Olur mu ? Olabilir.
ChimeraAslan Kral'dan da "esinlenme"sin bi zahmet :/
Aslan Kral'ı sevdiğim için ilk onu söyledim.Chimera![]()
Ben farklı düşünüyorum o konuda, bence olamaz.Karanlığın meyve yeteneklerini alması uyanışla alakalı olabilir mi? :/
Tabiki bölüm çıkmadan bilemiyoruz bende ki de soru ://///