Amiral seviyesi balon olması için yeterli zaten fanlarının abartısı dikkate alındığında.Neyse burası yeri değil uzatmayayım. :/Adam meyvesiz haliyle en kötü bak en kötü ihtimalle amiral seviyesinde.Böyle birisine neden helyum diyorsun ki?![]()
Amiral seviyesi balon olması için yeterli zaten fanlarının abartısı dikkate alındığında.Neyse burası yeri değil uzatmayayım. :/Adam meyvesiz haliyle en kötü bak en kötü ihtimalle amiral seviyesinde.Böyle birisine neden helyum diyorsun ki?![]()
Ne yaptım ki şimdi ben :/ Yorumlarını en çok beğendiğim insana destek oluyorum ne var ki bunda :/Kardeş korkutmaya başladın sen ya.
Sekrıt dağıtmayacakmış boşuna uğraşma :/Ben o "çoktan" seviyesine geldim
İşte benim Tensei-sama'mKyaaa Tensei-sama
![]()
Scan varsa affetmezler bence. Biri mutlaka yayınlar.Haydaaa bölüm haftaya yayınlanacakmış.![]()
Ben de gördüm. Valla şu meyve uyanışı konusundan sonra iyice deli oldum bu hafta! Bu ne böyle ya. Dalga mı geçiyorlar ne?Haydaaa bölüm haftaya yayınlanacakmış.![]()
Eğer Dof'tan başka yapan çıkarsa da biz de sana gülerizBu arada Doflamingo uyanış gerçekleştirince kalan herkese de mal edilmiş.Hemen kesin tanı koyulmuş.Belki adamın bildiği gizli bilgi buydu ve bir tek kendisi yapabiliyor bunu hükümet dışında.Nereden biliyorsunuz ?
Ama değil mi Dof yapabildiyse herkes yapabilir hahaha neyse daha fazla gülmeyeyim.![]()
Şöyle bir şey de var :/Bu arada Doflamingo uyanış gerçekleştirince kalan herkese de mal edilmiş.Hemen kesin tanı koyulmuş.Belki adamın bildiği gizli bilgi buydu ve bir tek kendisi yapabiliyor bunu hükümet dışında.Nereden biliyorsunuz ?
Ama değil mi Dof yapabildiyse herkes yapabilir hahaha neyse daha fazla gülmeyeyim.![]()