Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785: Bacaklarınız Kırılsa Bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanksın haki limiti aşırı fazla sanırım :/ Bleachde ki yamamato gibi enerjiyi saldığında millet nefes alamıyordu :/
Veya yakında duran cılızlar bayılıyordu. Shanks saldığında da aynı oluyor :/

Valla Kaido gelir mi bilmem ama Teach ve Green Bull'un gelme ihtimalleri var bence. Düşünsenize amiral yollanmış adaya ama haber alınamıyor? Acep bir şey mi oldu deyip Green Bull'u yollayabilir Sakazuki. Kizaru da olabilir tabi. Koramiralleri göndermez bence bakmaya çünkü amiral tehlikedeyse, amirali tehlikeye sokan şey koramirali ne yapar?

Bir de Teach. La oğlum bu Burgess'tan haber yok başına bir şey mi geldi acep diye gelebilir. Gerçi o ayı gelirse adayı falan yok eder mazallah.

Ama Green Bull gelse hoş olur.

İçeride amiral Sabo falan varken kafes için endişelenmeye gerek yok benim kafama takılan ''uyanış'' bence Aokiji ve Akainu punk hazard da dövüşürken adanın iklimi bu uyanış yüzünden değişti bir taraf Aokiji'nin buzu diğer taraf Akainu'nun magmasına dönüştü. Bu durumda Doflamingo'nun saklı bir yeteneği olduğunu Luffy'nin g4 formunda bile dofu kolay kolay yenemeyeceğini düşünüyorum. Bir uyanış Luffy yapsında bakalım g4 formu çünkü beklentilerimi karşılamadı nightmare Luffy formunun çakması gibi ayrıca hiç de karizmatik değil

Valla Kaido gelir mi bilmem ama Teach ve Green Bull'un gelme ihtimalleri var bence. Düşünsenize amiral yollanmış adaya ama haber alınamıyor? Acep bir şey mi oldu deyip Green Bull'u yollayabilir Sakazuki. Kizaru da olabilir tabi. Koramiralleri göndermez bence bakmaya çünkü amiral tehlikedeyse, amirali tehlikeye sokan şey koramirali ne yapar?

Bir de Teach. La oğlum bu Burgess'tan haber yok başına bir şey mi geldi acep diye gelebilir. Gerçi o ayı gelirse adayı falan yok eder mazallah.

Ama Green Bull gelse hoş olur.
1 amiralden haber alamıyorken gene 1 tane yollamak keklik olur. Ya 2 tane göndermesi lazım yada bizzat kendisinin gelmesi.

Roronoa Zoro

Sansür yedim.
Her gün bir mit doğuyor, her gün bir sindirim zincirinin son organından, bir şeyler uyduruyor. Uygun mudur mod?

Daha önceden forumda cokca tartışıldı bu konu. Luffy Alabasta'yı düşürdü kimse duymadı, Thriller Bark ta Moria yı devirdi kimse duymadı örtpas edildi Skypia zaten Allaha emanet kimse Eneli bilmiyor Mavi Denizde. Ellerinden gelse Enies Loby ve İmpel Down olaylarını da örtpas edeceklerdi. Yani Luffy çok fazla şey yapıyor ama kimse duymuyor. Bu yüzden de Ödülü gerçek gücünü yansıtmıyor. O kadar örtpas edilen olayın üzerine yinede bi şekilde adını duyurdu dünyaya. Birde bütün yaptıkları bilinse kim bilir ne konumda olurdu, Ödülü ne derece daha artardı. Artık Oda da sıkılmış gibi gölgelerin arkasındaki kahramanı oynatmaktan. Oda ilan ettiriyor herkese. Bunu birde Usopp'a söyletmişti limanda Trebol e gider yaparken. Yani bunlar bence kötü şeyler değil. Değeri bilinsin Ödülü artık gücünü yansıtsın. Luffy'nin bu adadaki dövüşme sebebi çok havada kaldı ona katılıyorum bak. Eskisi kadar sağlam yerlerden bağlanmıyor artık Arc bossları. Ama şu olumlu yönü de var ki. Dünyanın bizim oğlanın etrafında dönmediğinin göstergesi bunlar. Yani doğrudan her boss düşman olsa doğrudan bütün olayların merkezinde Luffy olsa bu kadar geniş bi evrene yakışmazdı bu.
Hacım ben olayların üstü komple kapatılsın kimse ada hakkında bişey duymasın demiyorum ki Luffy'nin adının duyulmasını, ödülünün artamasını namının yürümesini tabiki isterim
benim demek istediğim şu: Luffy'nin dofu indirdiği tüm dünyaya yayılırken Luffy Dressrosa halkını Dof'un zülmünden kurtardı diye duyulması saçma abi bu adam korsan Dof'a dalmak için herhangi bir sebebe ihtiyacı yok sadece naamım yürüsün diye daldım dese kimse bişey diyemez yada sırf Trebol'un tipe uyuz oldum ondan daldım dese daha şık olmaz mıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık