Öyle olsa şaşırtıcı değil de saçma olur. :/Yalnız KK olamadan seride bitebilir. Tabi ki olmasını isterim. Amacına ulaştırmayadabilir. Öyle olsa bence çok şaşırtır.
Öyle olsa şaşırtıcı değil de saçma olur. :/Yalnız KK olamadan seride bitebilir. Tabi ki olmasını isterim. Amacına ulaştırmayadabilir. Öyle olsa bence çok şaşırtır.
Şu düşünce tarzı ile seriyi okuyp birde yorum atıyorsun, valla boşuna takılıyon buralarda.Oda Dofflamingo reisi öldür. Çocuk çocuğa daha fazla rezil etme.
Adam H. haki açmış hemde çocuk yaşta , Luffy ' nin süt içtiği yaşta adam öldürmüş. Dorikide hayvan gibi gelişmiş, meyveyi en üst seviye kullanan sayılı kişilerden birisi olmuş ama 30 senede nasıl olduysa bu kadar haki geliştirmiş. Luffy iki senede bu adama denk oluyor. Ben böyle işin...
Böyle saçma bir potansiyel olmaz abi.. Super saiyan ırkından ne farkı var Luffy ' nin.
Hangi kafayla takip edelim. Luffy dövdüğünde hiç sorgusuz heyo dövdü, yaşasın diyelim o zaman. İnsanları yargılamaktan vazgeçin kardeşim.Şu düşünce tarzı ile seriyi okuyp birde yorum atıyorsun, valla boşuna takılıyon buralarda.
Yazmak içim yorum atmaya gerek yok, cidden boşuna zaman kaybı kendi adına.
Luffy ve iki bebe İmp. indirincek haberin var değil mi? Dediğim gibi cidden bu düşünce tarzı ile takip edilmez.
Böyle bir şeyi demek anlamsızdır. Bu puktan seride Luffy kral olacak boşuna takip etme.
Zaten dediğin gibi doğal olanı söylediğin gibi. Herkes hattini bilecek kim daha uzun yıllardır bu sektördeyse o yenilmezdir arkadaş. Başka hiç bir şeyin anlamı yok olamazda, şartları salla gitsin.
6 ay sonra zaten Yonkou indirecekler merak etme.Hangi kafayla takip edelim. Luffy dövdüğünde hiç sorgusuz heyo dövdü, yaşasın diyelim o zaman. İnsanları yargılamaktan vazgeçin kardeşim.
İmp. tek mi indirdi, araya bir sürü şey girdi. İşte tam işlerin ben böyle olmasını istiyorum ana karakterin gücü hemen her durumda tek başına yetmesin, araya başkaları girsin. Biz Luffy kral olmasın mı istiyoruz, Luffy düşmanı mıyız? Kafanıza göre biri bir şey dediğinde Luffy düşmanı ilan edip işin içinden çıkıyorsunuz , okuma seriyi diye.
Luffy yensin ama böyle ezerek değil, Dofflamingo bir tane bile karşılık veremedi. Doffy amiralden böyle böyle dayak yemezdi.Ya da bu adamı bu kadar komplike yapmayacaktın.
Ben Luffy nin seçilmiş adam olmasını istemiyorum. Çünkü o yapar onda o potansiyel var , kimsede yok. Valla Zoro ile Sanji yi yanına alıp 6 ay daha ölümüne VS atsınlar birbirleriyle , sonra gidip yonkou indirsinler , hiç boşuna durduk yer denize açılmasınlar.
Ama büyük ihtimal olacak en iyi örneği Water 7 ile vere bilirim.Yanlış hatırlamıyorsam, Oda bir başka zaman atlamasını düşünmediğini söylemişti.