Bu resimler daha net iki yerde de terlik çizmiş.Çizim hatasıdır terlik varsa. Çok net değil.

Bu resimler daha net iki yerde de terlik çizmiş.Çizim hatasıdır terlik varsa. Çok net değil.
Evet, terlik belli. Çizim hatası. Ciltli versiyonda kaldırırlar büyük ihtimalle.Bu resimler daha net iki yerde de terlik çizmiş.
![]()
![]()
Bu eleştiriyi çok mantıklı ve yerinde buluyorum.O bu değilde Kral Riku'nun Luffy'nin adını tüm adaya haykırma işine çok uyuz oldum. Oda sensei Luffy'nin dövüşlerini meşrulaştırmak için çok kötü yöntemler kullanmaya başladı Luffy bir korsan Arlong ve Enies Lobby'deki gibi tayfasına zarar verildiği için döğüşse anlarım ya da Skypia'daki gibi sadece Çan çalmak için döğüşse anlarım da balıkadam Punk hazar ve dresrosa arklarındaki dövüş sebepleri çok saçma Luffy sanki cumhurbaşkanlılına adaylığını koyacak bildiğin milletleri kurtarmaya çalışıyor neymiş denizkızı prensesi çok acı çemiş neymiş çocukları deneylerde kullanmışlar vs vs Luffy bir korsan ama artık suyu çıktı yarın öbürgün millet ülkesini kutarsın diye luffy'e başvursa şaşırmam
yanlış anlamayın benim kızdığım isminin Luffy'nin isminin bu kadar göze batırılması Arabastadaki gibi bir ülkeyi kurtarsa sadece 3 5 kişinin haberi olsa bence daha sempatik olurdu
Daha önceden forumda cokca tartışıldı bu konu. Luffy Alabasta'yı düşürdü kimse duymadı, Thriller Bark ta Moria yı devirdi kimse duymadı örtpas edildi Skypia zaten Allaha emanet kimse Eneli bilmiyor Mavi Denizde. Ellerinden gelse Enies Loby ve İmpel Down olaylarını da örtpas edeceklerdi. Yani Luffy çok fazla şey yapıyor ama kimse duymuyor. Bu yüzden de Ödülü gerçek gücünü yansıtmıyor. O kadar örtpas edilen olayın üzerine yinede bi şekilde adını duyurdu dünyaya. Birde bütün yaptıkları bilinse kim bilir ne konumda olurdu, Ödülü ne derece daha artardı. Artık Oda da sıkılmış gibi gölgelerin arkasındaki kahramanı oynatmaktan. Oda ilan ettiriyor herkese. Bunu birde Usopp'a söyletmişti limanda Trebol e gider yaparken. Yani bunlar bence kötü şeyler değil. Değeri bilinsin Ödülü artık gücünü yansıtsın. Luffy'nin bu adadaki dövüşme sebebi çok havada kaldı ona katılıyorum bak. Eskisi kadar sağlam yerlerden bağlanmıyor artık Arc bossları. Ama şu olumlu yönü de var ki. Dünyanın bizim oğlanın etrafında dönmediğinin göstergesi bunlar. Yani doğrudan her boss düşman olsa doğrudan bütün olayların merkezinde Luffy olsa bu kadar geniş bi evrene yakışmazdı bu.O bu değilde Kral Riku'nun Luffy'nin adını tüm adaya haykırma işine çok uyuz oldum. Oda sensei Luffy'nin dövüşlerini meşrulaştırmak için çok kötü yöntemler kullanmaya başladı Luffy bir korsan Arlong ve Enies Lobby'deki gibi tayfasına zarar verildiği için döğüşse anlarım ya da Skypia'daki gibi sadece Çan çalmak için döğüşse anlarım da balıkadam Punk hazar ve dresrosa arklarındaki dövüş sebepleri çok saçma Luffy sanki cumhurbaşkanlılına adaylığını koyacak bildiğin milletleri kurtarmaya çalışıyor neymiş denizkızı prensesi çok acı çemiş neymiş çocukları deneylerde kullanmışlar vs vs Luffy bir korsan ama artık suyu çıktı yarın öbürgün millet ülkesini kutarsın diye luffy'e başvursa şaşırmam
yanlış anlamayın benim kızdığım isminin Luffy'nin isminin bu kadar göze batırılması Arabastadaki gibi bir ülkeyi kurtarsa sadece 3 5 kişinin haberi olsa bence daha sempatik olurdu
Bu arc sonu artık hasır şapka bayrağı Dressrosa semalarında dalganırsa çok güzel olur. Kurtardığı adaları ala ala ilerlerse de iyi olur.Luffynin insanları kurtarmasında sorun görmüyorum.Yakında bölge edinecek zaten.Şimdi yapmasa o zaman müdahale edecek.Kendi başına yapmasa da müttefikleri adamları onun adına görecek bu işi.Yonkouluk böyle birşey .Az kaldı.
Bu Luffy ' yi sevmekle alakalı bir durum değil, her şeyin de bir mantığı olur yalnız. Bu adama Luffy de olan her şeyi ver sen hayalleri bile ortak olsun. Meyvede son seviyeye gelsin , 2 senede geçilsin kusura bakma bu olmaz. Şuna kafiydim verme H. hakiyi Doffy ye bizim oğlan H.haki sayesinde aldı diyelim sevinelim. Trebol ve Diamente Doffyde H. hakiyi görüyor ve adama tapıyorlar bunlar bu adamın gelişmesi için her şeyi yapmışlardır. Doffy de kimseye yenilip hayatta küsmemiş iradesini kaybetmemiş adam nasıl böyle güçsüz oluyor ben bunu anlamıyorum. Croc ve Moria gibi değil yani .Serinin ana karakterinin güçlenmesinden bile hoşnut olmayıp bu seriyi nasıl sevdiğinizi uğruna forumlarda yorum attığınızı anlamakta zorlanıyorum ya. İnsanlar Mugiwara tayfasında ki neredeyse hiçbir karakteri sevmeyip üstüne bu seriyi nasıl takip ediyorlar sevmedikleri şeyi çok ilginç gerçekten.
Diğer bir açıdan bakınca, Doffy yıllardır bir adaya tıkılıp kalmış bir korsan. Yonkou olmaktan çok uzak. Hala plan proğram yapıyor. Kaido deyince suratı eciş bücüş oluyor. Gücünün doruğunda şu an, KK olamadıysa şu vakte kadar, sonrası için de umut yoktur zaten.Bu Luffy ' yi sevmekle alakalı bir durum değil, her şeyin de bir mantığı olur yalnız. Bu adama Luffy de olan her şeyi ver sen hayalleri bile ortak olsun. Meyvede son seviyeye gelsin , 2 senede geçilsin kusura bakma bu olmaz. Şuna kafiydim verme H. hakiyi Doffy ye bizim oğlan H.haki sayesinde aldı diyelim sevinelim. Trebol ve Diamente Doffyde H. hakiyi görüyor ve adama tapıyorlar bunlar bu adamın gelişmesi için her şeyi yapmışlardır. Doffy de kimseye yenilip hayatta küsmemiş iradesini kaybetmemiş adam nasıl böyle güçsüz oluyor ben bunu anlamıyorum. Croc ve Moria gibi değil yani .
Luffy , Zoro ve Sanji ile bir adada 6 ay daha kalıp her gün ölümüne VS atarak bir birlerini güçlendirselermiş keşke direkt yonkuya yürürlerdi. Kendileri sürekli aşarlardı ne güzel. Mantık buna çıkıyor.