Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785: Bacaklarınız Kırılsa Bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffynin saldırıları çok garip.Hani şiddetli vurursun adamı perte çıkartırsın yere düşer ölür.Bizimki yok vurduğunda öldürmesede uçurtuyor.Zoroya bir tane vursa kılıçla karşılasın istediği kadar.Uçar 200 300 metre.Sonra vs yerine gelirken kaybolur:D

O bu değilde Kral Riku'nun Luffy'nin adını tüm adaya haykırma işine çok uyuz oldum. Oda sensei Luffy'nin dövüşlerini meşrulaştırmak için çok kötü yöntemler kullanmaya başladı Luffy bir korsan Arlong ve Enies Lobby'deki gibi tayfasına zarar verildiği için döğüşse anlarım ya da Skypia'daki gibi sadece Çan çalmak için döğüşse anlarım da balıkadam Punk hazar ve dresrosa arklarındaki dövüş sebepleri çok saçma Luffy sanki cumhurbaşkanlılına adaylığını koyacak bildiğin milletleri kurtarmaya çalışıyor neymiş denizkızı prensesi çok acı çemiş neymiş çocukları deneylerde kullanmışlar vs vs Luffy bir korsan ama artık suyu çıktı yarın öbürgün millet ülkesini kutarsın diye luffy'e başvursa şaşırmam
yanlış anlamayın benim kızdığım isminin Luffy'nin isminin bu kadar göze batırılması Arabastadaki gibi bir ülkeyi kurtarsa sadece 3 5 kişinin haberi olsa bence daha sempatik olurdu

kafes kalkmıs gibi görünüyor umarım dof tükendigi içindir. zorogil birsey yaptıysa eğer bu vs uzar gibi . zaten luffy g4 ün sınırına ulasmış .

LastiktenAdam

Türkçesi yayın linkini bulmak için 38 sayfa yorum okudum :/ Yayınlandı da ben mi görmedim?

Aşağıdaki resimde Luffy terlik giyiyor en son sarayın tepesinde çıkarmıştı ne ara giydi acaba yoksa çizim hatası mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık