Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785: Bacaklarınız Kırılsa Bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fuji verseler ne olay olur zehahaha diye Güler karasakal :good: dayak yiyecek kaçarı yok orda okadar adam var sabo dövmese Cavendish , zoro,Fuji collezziyon da dövüşenler bu adam bu adadan sağ çıkmamalı.

Alpamis

Dahaden vs bitmemiştir bence. Dof'tan ve Luffy'den son bir atak daha görebiliriz.

Ya dövüş bitmedi yada dövüş bitse bile kafes durmayacak Zoro daha kafesi durdurmaya gidiyor.
Birde bu uyanış sadece meyve ile kalmaz Zoro'da kılıçlarını uyandırır yakında.

Beni hayal kırıklığına uğratıyorsun nan doflamingo, seni full beden ip görecem diye o kadar yırtındım. Çelikten daha dayanıklı ipleri ile, vücudunu şöyle bir güzel kaplamış halde çık piyasaya, oraya buraya atar yap. One Piece'in köküne kibrit suyu dökecem deyiver:respect:

Burgess yakalanırsa Karasakal'ın güleceğini sanmıyorum. Tayfasından biri sonuçta. Şimdi tayfasından olan birini öldürdü diyeceksiniz ama onları nakama olarak değil araç olarak görmüştü. İyi veya kötü fark etmez her D.nin içinde nakama sevgisi vardır.

Bu arada Dof vs.si en uzun dövüşü mü oldu Luffy'nin acaba? Belki 20 dakikada göstermek istemediği veya sonra göstereceği şeyler yaşanmıştır. Belki Dof birkaç teknik uygulayıp Luffy'e hasar vermiştir. :/

Yalnız burgess e bir şey olursa adaya tek atar Teach. Fuji muji dinlemez :/
Fuji reis de boş değil hani adamın meyvesi über oda teach tek atar. Vs pek içime sinmedi ama inş. Bitmiştir bitmemişsede sabo fratpen boruyla burges'e bi dalsın sonra dof dirilsin umrumda değil . İTO İTO no mi de teache kalmasın gerçi dof onun safına geçerse olaylar olaylar . Tabi adadan sağlam çıkarsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık