fake olup olmadığını anlamak için önce ne yazdığını anlamamız lazım onu bile anlamadım bi Aokiji yi anladımKaido appears dememiş, fake'in bile fake'i bu :v

fake olup olmadığını anlamak için önce ne yazdığını anlamamız lazım onu bile anlamadım bi Aokiji yi anladımKaido appears dememiş, fake'in bile fake'i bu :v
Üstün japoncamla çevirdim gençler. Relax.fake olup olmadığını anlamak için önce ne yazdığını anlamamız lazım onu bile anlamadım bi Aokiji yi anladım![]()
Senin yaptığında boş bir mesaj atmak aynı şekilde şu an benim yaptığım da.Foruma yeni girdim ve spoiler çıktı sandım bu muhabbetler eski bölüm yorumunda da yapılabilecekken niye şu konu her hafta gereksiz mesaj kaynıyor anlamıyorum.
Çok mu zor abi şu konuya spoiler çıkmadan yazmamak?
Çok mu zor 783'e yazmak?
Spoiler çıksa konunun 4 sayfası boş mesaj.Boşuna okumuş olacaktı çoğu kişi şu 4 sayfayı.
İlla şu konunun kilitlenmesi mi lazım mesaj girilmemesi için?
Koca koca adamlarsınız be abi her hafta aynı şey.
+1Foruma yeni girdim ve spoiler çıktı sandım bu muhabbetler eski bölüm yorumunda da yapılabilecekken niye şu konu her hafta gereksiz mesaj kaynıyor anlamıyorum.
Çok mu zor abi şu konuya spoiler çıkmadan yazmamak?
Çok mu zor 783'e yazmak?
Spoiler çıksa konunun 4 sayfası boş mesaj.Boşuna okumuş olacaktı çoğu kişi şu 4 sayfayı.
İlla şu konunun kilitlenmesi mi lazım mesaj girilmemesi için?
Koca koca adamlarsınız be abi her hafta aynı şey.