Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Keşke satışları en dibe vursa. Para kazanmaya başlayınca ****ü başı ayrı oynamaya başladı adamın. Satışlarının en dibe vurmasını o kadar çok isterdim ki.
İnşallah öyle olur da bırakır mangayı. O zaman hepinizin burada ağlayışınızı görmek isterim. Adam zorundaymış gibi davranışınız yok mu? Uyuz ediyor beni.

İnşallah öyle olur da bırakır mangayı. O zaman hepinizin burada ağlayışınızı görmek isterim. Adam zorundaymış gibi davranışınız yok mu? Uyuz ediyor beni.
Niye ağlıyayım ki. Elbet üzülürüm. Annemin karnında manga okumuyordum sonuçta. Adam sonradan değişti bu net, bunu niye eleştirmeyelim? Ne gibi bi sakıncası olabilir ki?

Roronoa Zoro

Niye ağlıyayım ki. Elbet üzülürüm. Annemin karnında manga okumuyordum sonuçta. Adam sonradan değişti bu net, bunu niye eleştirmeyelim? Ne gibi bi sakıncası olabilir ki?
Adam bu işe para için başladı, hala daha çok para için yapıyor, merak ettiren bölümden sonra ara koyuyor, uzattıkça uzatıyor. Bunlar hep "selling". Eleştirme hakkın yok, para verenin bile hakkı yokken, bizim hiç bir şekilde hakkımız yok. Eleştirmende sakınca yok. Beni uyuz ediyor, bunu söylememin de senin için bir sakıncası olmaması gerekiyor.

Adam bu işe para için başladı, hala daha çok para için yapıyor, merak ettiren bölümden sonra ara koyuyor, uzattıkça uzatıyor. Bunlar hep "selling". Eleştirme hakkın yok, para verenin bile hakkı yokken, bizim hiç bir şekilde hakkımız yok. Eleştirmende sakınca yok. Beni uyuz ediyor, bunu söylememin de senin için bir sakıncası olmaması gerekiyor.
Benim için bi sakıncası yok. Herkes dilediğini özgürce söylemeli. Para vermiyoruz evet ama zamanımızı ayırıyoruz. Okuyan her insan, 2. 3. sefer okuyor mangayı, geçen onca zaman. Para vermiyoruz ama zamanımızı veriyoruz. O yüzden okuyucuya bunu yapmaya hakkı yok yazarın.

Benim için bi sakıncası yok. Herkes dilediğini özgürce söylemeli. Para vermiyoruz evet ama zamanımızı ayırıyoruz. Okuyan her insan, 2. 3. sefer okuyor mangayı, geçen onca zaman. Para vermiyoruz ama zamanımızı veriyoruz. O yüzden okuyucuya bunu yapmaya hakkı yok yazarın.
Umrunda değildir. Ben olsam benim de umrumda olmazdı.

Unknown

Oda bunu okudu ve üzüldü. Kaybettiğiniz zamanlar için haftada ekstra bölüm çıkarmayı düşünüyor. Geribildirim için teşekürler.

Okuyucuya bunu yapmaya hakkı yok demekde apayrı bir olay sen onun gözünde okuyucu bile değilken.. Odaya ne bizim ayırdığımız zamandan o adam işin parasında ve eser kısmında Hxh okuyanlar bile bu kadar yaygara çıkarmazken 3 haftada verilen her arada "Bu oda çok bozdu, Ayırdığımız zamana yazık.." gibi yorumlar görmek... Umarım sakıncası yoktur bu dediklerimin. :)

Duyan da Oda için çalışıyorsun sanacak o zaman da. Okuyunca keyif almıyorsan niye okuyorsun? Keyif alıyorsan sana bedavaya keyifli zaman geçirten adama bana daha fazla keyifli zaman geçirtmelisin diye söylenmeye hakkın yok.

Mashima, Oda kadar hikayeyi düşünse o kadar çıkartamaz. Aklına geleni yazıyor adam.
ahaha onu biliyoruz canım.;) ama mashimayla arası iyi e.odanın. ara verdigi bir günde, arayıp hiro nasılsın kanki dediginde, bu hafta cifte sayı veriyorum oda dese mesala hiro... ve bende e.oda olsam, dur lan bayram degil, seyran degil ama bir cift sayıda ben yapayım derim :D ondan örnek verdim :flaugh:

Keşke satışları en dibe vursa. Para kazanmaya başlayınca ****ü başı ayrı oynamaya başladı adamın. Satışlarının en dibe vurmasını o kadar çok isterdim ki.
yok canım sende romayı yakmısın :) akıllıca takılıyor. muhtemelen kararları o bile vermiyordur. sonucta ortada bir kontrat var. saglıgını düşünüyorlardır adamın. eger gercektende bir yerleri oynamaya basladıysada para cogu kişiye öyle yapar. üstelik düz yazı yazmıyor adam birde çiziyor. o yüzden empati yapınca adamıda anlıyorum.

gelgelelim iç güdüsel olarak, e.oda ve martinin kafalarını birbirine tokusturup, kıvılcım cıkartmak isterdim :ehe:

Yeni bölüm! Yeni bölüm!!! Yeni bölüm!!!!! Çık artık çık artık...

Arkadaşlar manga ilk hangi sitede yayınlanıyor. İssho da mı???
Bilen va mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık