Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sumo güreşçisi King Kong oluyor kısaca bu formda.

Tam luffy tarzında komikli falan diyenleri de anlayamıyorum.O ayrı bu ayrı.
Ne yani Luffy mizu luffy moduna geçip bundan sonraki tüm rakipleriyle öyle mi dövüşecekti alabasta sonrası.Saçma.
Orada espri yapıldı ve sonra bitti.Yine böyle bir sahne gerekliyse komedi için yine yapılır ama güldürmek için böyle bir form çıkarmanın hiçbir manası yok.Korsan kral olacak adam biraz göz zevkine hitap edecek Shanks gibi olacak mesela.

Ne yani Luffy mizu luffy moduna geçip bundan sonraki tüm rakipleriyle öyle mi dövüşecekti alabasta sonrası.Saçma.
Orada espri yapıldı ve sonra bitti.Yine böyle bir sahne gerekliyse komedi için yine yapılır ama güldürmek için böyle bir form çıkarmanın hiçbir manası yok.Korsan kral olacak adam biraz göz zevkine hitap edecek Shanks gibi olacak mesela.
Oda sbs de söylüyordu. Dövüş ne kadar ciddi olursa olsun Luffy hep uzayacak, şekilden şekile girecek. Zaten bu yüzden lastik yapmış onu

biri çıkmış bu tip ne demiş yardırıyor millet . abi daha ne istiyorsunuz oda yı sevmem ama adam iyi yapmış bence hakkını verdi g4 gerek teknikler gerekse şekil olarak

Dövüşürken açar sadece G4'ü. Nasıl sürekli G2 ve G3 ile dolaşmıyorsa bunda da öyle olacak. Sanki G3'te çok mu yakışıklı, karizmatik duruyor. :(
KK olmasına mani bir durum yok yani. :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık