Burdada ilk yok olan ZoroEski bölümlere bakarak ne olacağını tahmin edebiliriz artık![]()

Burdada ilk yok olan ZoroEski bölümlere bakarak ne olacağını tahmin edebiliriz artık![]()
O değil ödül artışı yine az olursa siz o zaman cümbüşü görün. Adada Devrimciler var ,Amiral var. Bizim tayfa yapar yine hazıra diğerleri konarlaw luffy doffu yendikten sonra dünyanin ne tepki verecegni merak ediyorum eminim gazeteye manset oldugnda bigmomu ve shanksi görücegz belki kaidoyu bile görebiliriz böyle düsününce heycanlaniyorum umarim oda ücünüde göstertir
![]()
Yüzü bence çok yakışmış bir sayfada sağ alt karede güzel gözüküyordu. Karın bölgesi tam olmamış hadi onu geçtim sekiyor ceylan gibi. Ama daha ilk defa açtığından dolayı. İlerleyen zamanlarda bu durum ortadan kalkacaktır. İlk gösterilmesine rağmen çok kötü değil gelişecektir bu formu. Seken bir formda KK olacağını düşünmüyorumG2+G3+G4 yapsa ne kadar güçlü olur acaba. Kan pompalayıp kaslarını ve kemiklerini şişiricek.
Ha birde bu g4 çok şekilsiz ya. Bence Oda nın hatası komik görünen bi görünüşü karizma göstermeye çalışarak dövme, saç, göz altını karartma filan yapmış olması. Ya karizma yapıcaktı hulk gibi bi vücutla, yada dövmesiz fian tamamen komik bi luffy olucaktı. O zaman kimse itiraz emezdi sanırım. İkisini karıştırınca berbat bi görüntü çıkmış. Neyse alışıcaz artık![]()
Adada bu form ile savaşmış. Belki ileride sadece tek kolunu şişirerek tek vuruşluk hale getirebilir. Anlık g2'ye geçmesi gibi.Yüzü bence çok yakışmış bir sayfada sağ alt karede güzel gözüküyordu. Karın bölgesi tam olmamış hadi onu geçtim sekiyor ceylan gibi. Ama daha ilk defa açtığından dolayı. İlerleyen zamanlarda bu durum ortadan kalkacaktır. İlk gösterilmesine rağmen çok kötü değil gelişecektir bu formu. Seken bir formda KK olacağını düşünmüyorum![]()
Şu resmin neresi karizma değil yahu? asalet fışkırıyor resmen reyizdenlaw luffy doffu yendikten sonra dünyanin ne tepki verecegni merak ediyorum eminim gazeteye manset oldugnda bigmomu ve shanksi görücegz belki kaidoyu bile görebiliriz böyle düsününce heycanlaniyorum umarim oda ücünüde göstertir
![]()
Baya iyi yapmışlar.