Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kralın yumruğunu neden bu kadar abartıyorsunuz gerçektende anlamadım. Hayatında yumruk görmemiş elemanlar "Çok iyi bir yumruk" dedi diye. "Yonkou indiriyor bu yumruklar yonkou" dedi diye abartmaya gerek yok. Xag'in dediği gibi moloz temizler anca.
+1

O kadar övülen; yonko indirir denen yumruk ne hikmetse Barto'nun bariyeri aşamadı. O yüzden bana göre kıyaslamaya bile gerek yok.

Havada süzülen taşların yönünü değiştiriyor şok dalgası atabilmesi sayesinde başka bir espirisi yok Luffy ile yumruklaını çarpıştırsalar eli kırılır herhalde
İşte mesele orada hacı.Farklı bir teknikten dolayı mı çıkıyor o şok dalgası yoksa yumruğun şiddetinden dolayı mı çıkıyor? Burası önemli bence.

Baronun bariyerini aşan bir şey görmedik şu ana kadar. Wb vursa da aşılamayacağını düşünüyorum. Ha bariyere vurduğu yerdeki ada yok olabilir ama bariyere bir şey olacağını sanmam.

bu vsin uzamaması lazım, artık luffy'nin crocodile veya rob lucci karşısında düştüğü durumlara düşmemesi lazım, çünkü yeni dünyadalar ve gözünü yonku devirmeye dikmiş ittifak kurmuşlar. bu bölümde de bu vsin çok uzamayacağı izlenimi oluşuyor açıkçası. g4 için ise çok şekil olmuş ve çokta etkili olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık