Abi kesmeye değil durdurmaya diyorZoro kafesi kesmeye gittiklerini söylüyor ama büyük ihtimalle gerçekleşmeyecek bu olay :/ Önde koşup yolu gösteren adam Zoro çünkü. Asla ulaşamazlar o kafese
Gear 4'u gorenler ve begenmiyenlerSize laf söylemiyorum ki Luffy'e laf söylüyorum.Bildiğin gorile benzedi, üstelik orantısız gorile
Keşke ayak kısmı biraz daha enli olsaydi :/
@amaneden adam resmen ters evrim geçiriyor, giderek maymunlaşıyor.Yakında tamamen maymun olacak diye korkuyorum. Tüylenmeye başlar ve yakında kuyruğu da çıkar
![]()
Dümdüz gitse yine denk gelecekler tabi Zoro bu gördüğü halde yanlış yere gidebilir.Zoro kafesi kesmeye gittiklerini söylüyor ama büyük ihtimalle gerçekleşmeyecek bu olay :/ Önde koşup yolu gösteren adam Zoro çünkü. Asla ulaşamazlar o kafese
Nereye giderse gitsin kafesin dışına çıkacak değil yaDümdüz gitse yine denk gelecekler tabi Zoro bu gördüğü halde yanlış yere gidebilir.
Pica'yıda plan yapıp yenecekti ama sonuç belli.Kılıçla durdurup geri itecek hali yok. Kafese ulaşırsa mecbur kesecek. Ama ulaşamaz.Abi kesmeye değil durdurmaya diyor![]()
sağ alttaki suratı çok sevdimŞu haliyle yeni arama posteri basacaklar Luffy'e halk iyice canavar belleyecek bizimkini