Dof illaki bir şey yapacaktır. 2 yumruk yiyip yatmaz. Ama Dof bir şey yapsa bile Luffy'nin g4 ile devam edip işini bitirmesini isterim. Lucci gibi olmasın.dresrosadaki en güclüleri bir ara epey tartısmıstık. şimdi asagı yukarı herkes tam gücünü gösterdi. en azından isshonun tam görmesekte amiral oldugunu biliyoruz. ee asagı yukarı amiralleride. sabonunda tam görmesekte isshoya denk oldugunu görüyoruz.ben sahsen su an;
1 - issho
2 - sabo
3 - doflamingo hiç bir sey yapamadan yenilirse luffyi buraya koyuyorum g4le.
4 - doflamingo bu halinde bile dengeler ve luffy luccideki gibi alırsada luffyi buraya koyuyorum.
gerisinide siz sıralayın![]()
Şunu koyayım.Dof gözlükleri suratına yapıştırmış sanırım. O vuruşlardan sonra çıkmamasının başka açıklaması olmaz.
Dof'un gözlükler > 4 yonko + 3 amiral.![]()
beni dayanıklılıgı eskillendirdi dofun. şimdi douriki, saf gücle dogru orantıda. bu adam bu darbeleri beklemiyordu, böyle bir gücüde... ama altından kalkmayı basardı. tamam, muhtemelen yenilgiyide kabul edebilir ve yenilecekte. ama e.oda ucu acık bıraktı, sanki aynı luffynin formu gibi gazı bastı, sonrada araya girdiDof illaki bir şey yapacaktır. 2 yumruk yiyip yatmaz. Ama Dof bir şey yapsa bile Luffy'nin g4 ile devam edip işini bitirmesini isterim. Lucci gibi olmasın.
Fiziksel yönden sağlam Dof. Bu kadar dayanmasını yadırgamadım. Luffy büyüyünce, Dof balon mantığıyla yaklaştı, ardından gelen ataklara ayak uydurumadı ve neye uğradığını şaşırdı. Bu darbelere rağmen kalkabiliyorsa sağlam douriki var Dof'ta. Bir dahakine ikiside neyi varsa ortaya koyacak artık. Arcında sonuna yaklaştık, vs. en fazla bir bilemedin iki bölüm daha sürer.beni dayanıklılıgı eskillendirdi dofun. şimdi douriki, saf gücle dogru orantıda. bu adam bu darbeleri beklemiyordu, böyle bir gücüde... ama altından kalkmayı basardı. tamam, muhtemelen yenilgiyide kabul edebilir ve yenilecekte. ama e.oda ucu acık bıraktı, sanki aynı luffynin formu gibi gazı bastı, sonrada araya girdi
yani bence bu kadar zamandır beklenen vsyi, hemen mahvetmez. en azından bir bölüm daha dof karsılık verip, cok saglam sagı solu yıkıp dagıtarak kapısmalılarki, isshodan ve sabodanda yorumlar alalımtabi bu hem tahmin, hem beklenti gibi birsey tam tarafsız degil
![]()
Dof için boşuna en güçsüz amiral veyahut amiral'in yarım tık altında denilmiyor. Amirallerin ne kadar dayananıklı oldukları ortada adamlar birbirleri ile günlerce kapışıyor, Z yaşlı moruk hali ile Luffy ile kapıştıktan sonra Kizarunun ışınları onu devirmeye yetmiyor ve niceleri. Lakin Dofta bile amiral dayanıklığı var mıdır tartışılır.Fiziksel yönden sağlam Dof. Bu kadar dayanmasını yadırgamadım. Luffy büyüyünce, Dof balon mantığıyla yaklaştı, ardından gelen ataklara ayak uydurumadı ve neye uğradığını şaşırdı. Bu darbelere rağmen kalkabiliyorsa sağlam douriki var Dof'ta. Bir dahakine ikiside neyi varsa ortaya koyacak artık. Arcında sonuna yaklaştık, vs. en fazla bir bilemedin iki bölüm daha sürer.