Roronoa Zoro

Tekniğin bugunu buldum beyler. Doff şunun böğrüne delici bir saldırı yapsa balon gibi patlar.

Dediğimin saçma olduğunu yazdıktan sonra fark ettim zaten. Marco ile Vista da anlayamamıştı işin aslını.Vurmadan nasıl anlayacaktı? Demek ki şimdiye kadar böyle bişi görmemiş. Meyve aktif + busoshoku haki Doffy'nin şaşırdığı bişi sonuçta.
Tekmesiyle binayı kesen adam tekme attı bir işe yaramadı daha ne yapabilir :/![]()
Tekniğin bugunu buldum beyler. Doff şunun böğrüne delici bir saldırı yapsa balon gibi patlar.![]()
Delici bir şey olması lazım. Tekmeyi saymıyoruz. :/Tekmesiyle binayı kesen adam tekme attı bir işe yaramadı daha ne yapabilir :/
İlk gördüğümde göğsünü hakiyle kaplamasına rağmen söyledim ama Dof bunu yapamayacak gibi![]()
Tekniğin bugunu buldum beyler. Doff şunun böğrüne delici bir saldırı yapsa balon gibi patlar.![]()
Çiçeğim Dof'un saldırılarının tamamı Delici Veyahut kesici saldırılar ve bu tür saldırılar luffy'nin yumuşak karnı yani zayıf olduğu kısmı . tekmesi binayı ikiye bölen adamın aynı saldırısı luffy üzerinde bir işe yaramıyorsa bu luffy'nin hakisinin geldiği nokta ve lastik tekniklerinle kendini sertleştirmesi yüzündendir , ve tekme için delici saldırı değil demek kör bakıştır bence .Delici bir şey olması lazım. Tekmeyi saymıyoruz. :/
Zaten zar zor duruyor, sanki her an patlayacak gibi. Biri şunu ezmek yerine delmeye çalışsa foss ederek uçar etrafta. :/İlk gördüğümde göğsünü hakiyle kaplamasına rağmen söyledim ama Dof bunu yapamayacak gibi![]()
Şiir gibi yazmışsın, hiç bir şey anlamadım.Çiçeğim Dof'un saldırılarının tamamı Delici Veyahut kesici saldırılar ve bu tür saldırılar luffy'nin yumuşak karnı yani zayıf olduğu kısmı . tekmesi binayı ikiye bölen adamın aynı saldırısı luffy üzerinde bir işe yaramıyorsa bu luffy'nin hakisinin geldiği nokta ve lastik tekniklerinle kendini sertleştirmesi yüzündendir , ve tekme için delici saldırı değil demek kör bakıştır bence .
Vuruyor ama delemiyor demiş yazar.Şiir gibi yazmışsın, hiç bir şey anlamadım.